Home Employer branding Funny Friday: energie op de werkvloer door de Haka

Funny Friday: energie op de werkvloer door de Haka

219 keer
0

Zijn je medewerkers een beetje ingedut? Breng er wat energie in! Bullhorn geeft het goede voorbeeld door een heuse Haka-workshop te volgen. En dat ziet er… energiek uit.

Om draagvlak te creëren binnen hun kantoor in Rotterdam organiseren ze bij Bullhorn elk jaar workshops rondom hun kernwaarden. Op 28 januari stond Energy centraal. En energie was duidelijk aanwezig…

Stampen, schreeuwen en imponeren

Na een kickstart van het Redbull Wings-team en een presentatie voor elke medewerker over hoe je de kernwaarde ‘energie’ in de praktijk kunt toepassen op je eigen manier, werd namelijk geheel in stijl afgesloten met een Haka-Workshop van Robert Bouman. Stap voor stap leerde het team de Haka genaamd ‘Ka Mate’, compleet met bijbehorende passen en kreten. Door een Haka te leren bouw je energie op in de ruimte en sta je als team voor één taak: de Haka goed uitvoeren en de tegenstander imponeren. En dat is zeker gelukt, zoals onderstaande video aantoont…:

Zelf een leuk idee voor Funny Friday?

Elke vrijdag eindigen we met lichte voet op Werf& met de rubriek Funny Friday. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here