Funny Friday: energie op de werkvloer door de Haka

Laura Bosua Op 08 februari 2019 Gem. leestijd 3 min475x gelezen
Deel dit artikel:
Funny Friday: energie op de werkvloer door de Haka

Zijn je medewerkers een beetje ingedut? Breng er wat energie in! Bullhorn geeft het goede voorbeeld door een heuse Haka-workshop te volgen. En dat ziet er… energiek uit.

Om draagvlak te creëren binnen hun kantoor in Rotterdam organiseren ze bij Bullhorn elk jaar workshops rondom hun kernwaarden. Op 28 januari stond Energy centraal. En energie was duidelijk aanwezig…

Stampen, schreeuwen en imponeren

Na een kickstart van het Redbull Wings-team en een presentatie voor elke medewerker over hoe je de kernwaarde ‘energie’ in de praktijk kunt toepassen op je eigen manier, werd namelijk geheel in stijl afgesloten met een Haka-Workshop van Robert Bouman. Stap voor stap leerde het team de Haka genaamd ‘Ka Mate’, compleet met bijbehorende passen en kreten. Door een Haka te leren bouw je energie op in de ruimte en sta je als team voor één taak: de Haka goed uitvoeren en de tegenstander imponeren. En dat is zeker gelukt, zoals onderstaande video aantoont…:

Zelf een leuk idee voor Funny Friday?

Elke vrijdag eindigen we met lichte voet op Werf& met de rubriek Funny Friday. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

Deel dit artikel:
Laura Bosua

Laura Bosua

Redacteur bij Werf& Media

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.