Funny Friday: Gamma is in ieder geval niet zo stijf als een hark

Redactie Op 08 maart 2019
Gem. leestijd 2 min 821x gelezen
Deel dit artikel:
Funny Friday: Gamma is in ieder geval niet zo stijf als een hark

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Maar hoe vind je daar de juiste mensen voor? Bij sponsor Gamma is het hek van de dam met functies als Harketing Manager, Chief Hekxecutive Officer, of Head Kippen Rengineer.

Waar je dan aan moet denken bij bijvoorbeeld de Harketing Manager? Nou, aan iemand met ‘een soepele hand-bladcoördinatie die gemakkelijk een Mount Everest aan groenafval managet’ en die verantwoordelijk wil zijn voor het ‘soms nodige ontslag van bladeren’. En wat te denken van de Head Kippen Rengineer, die een ‘kakelverse’ uitdaging zoekt op het gebied van kippenhokken? ‘Als je een kick krijgt uit het maken van een mooi huis voor een brede klantenkring, van kippen tot pauwen, dan zijn wij op zoek naar jou’, zo luidt de vacaturetekst.

https://www.instagram.com/p/BuLwaSxFP83/

Maar ook als jij de hands-on mentaliteit hebt om in één dag een prachtige, houten villa in elkaar te schroeven kun je op 15 en 16 maart terecht bij NLdoet als ‘Inbusiness Director‘. Of ben jij een natuurtalent met de kwast? Dan zoekt Gamma jou, als Senior VP, oftewel: Senior Verf President. Ook wel: ‘Rembrandt met een roller. Iemand met ambities zo hoog als het dak van de Sixtijnse kapel, maar die ook wel eens buiten de lijntjes kleurt.’

senior verf president gammaStuk voor stuk mooie functies natuurlijk en aan originaliteit en spitsvondigheid in elk geval geen gebrek!

Zelf een leuk idee voor Funny Friday?

Elke vrijdag eindigen we met lichte voet op Werf& met de rubriek Funny Friday. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners