Waar gaat het naartoe met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment?

Peter Boerman Op 20 februari 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 457x gelezen
Deel dit artikel:
Waar gaat het naartoe met arbeidsmarktcommunicatie en recruitment?

Waar gaat het naartoe met het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie en recruitment?

Het aantal geïnteresseerden is overweldigend. Allemaal bedankt voor jullie enthousiaste reacties. Helaas is inschrijven niet meer mogelijk.

Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie willen graag met een aantal vakgenoten praten over de meest actuele ontwikkelingen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Dit willen we doen in twee groepen van maximaal 8 personen onder leiding van Valuebridge, op donderdag 8 maart van 15.00 tot 17.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur in StudioZoost in Amsterdam.

Leuke sessies beloofd

Het beloven leuke sessies te worden. En omdat de organisatie uw deelname zeer waardeert, ontvangen alle deelnemers een gratis ticket voor een van onze events (Werf& live op 17 mei, of Demo Day op 7 juni, of het Recruitment Tech event op 22 november 2018). Tevens ontvangt u een mooie cadeaubon, ter waarde van 75 euro.

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners