Genomineerden HR Proffie bekend

Peter Boerman Op 14 september 2012
Gem. leestijd 2 min 1841x gelezen
Deel dit artikel:
Genomineerden HR Proffie bekend

Op 8 november a.s. wordt de HR Proffie worden uitgereikt aan de organisatie met het beste HR-beleid van Nederland. Dit jaar zijn Effectory, KPMG Meijburg & Co, HERO, ALD Automotive en Ziekenhuis Gelderse Valei genomineerd voor de HR Proffie Beleidsprijs. Nieuw is de Veerkrachtsprijs.

Inspirerend en doeltreffend HR-beleid

Op het HR Proffie event ‘Veerkracht met rechte rug’ reikt de vakjury onder leiding van voorzitter Lia Belilos (HR directeur KPN) de jaarlijkse prijs uit voor het beste HR-beleid van Nederland. Centraal staat de vraag welk bedrijf hét schoolvoorbeeld op het gebied van inspirerend en doeltreffend HR-beleid is.

Veerkracht in lastige tijden

Naast de jaarlijkse HR Beleidsprijs komt de organisatie van de HR Proffie nu ook met de Veerkrachtsprijs. Deze nieuwe prijs wordt toegekend aan het bedrijf dat in 2012 de meeste veerkracht op HR gebied heeft getoond. Hiermee onderstrepen de organisatoren van de HR Proffie het belang van goed HR-beleid in deze uitdagende tijd. Kanshebbers voor deze prijs zijn Post NL, VUMC, Beter Horen, Politie Noord Brabant Noord, Centraal Boekhuis en Imtech.

HR Proffie event

De winnaars worden bekend gemaakt op 8 november 2012 tijdens het HR Proffie event. Het HR Proffie event vindt plaats op 8 november a.s. in het Spoorwegmuseum in Utrecht. Het programma begint om 14.30 uur en eindigt om 18.30 uur met een uitgebreide netwerkborrel. Naast de uitreiking van de twee prijzen vertelt Arjan Erkel naar aanleiding van zijn gijzeling over de ‘kracht van veerkracht’. Verder spreekt Lidewey van der Sluis (Professor Strategisch Talentmanagement van Nyenrode Business University) en is er een debat over veerkracht. Dagvoorzitter en debatleider is Ludwig Hoeksema (directielid van Berenschot). Het uitgebreide programma vind je op de website.

De HR Proffie wordt sinds 2004 uitgereikt en is een initiatief van Berenschot, Tempo-Team, NVP en WEKA, uitgever van HR Strategie. Vorig jaar was PON winnaar van de HR Beleidsprijs en werd Aluchemie geprezen om het meest innovatieve HR-beleid van Nederland.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners