Altijd al willen weten hoe Glassdoor, Sonos en Lidl recruiten?

Peter Boerman Op 12 april 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 1325x gelezen
Deel dit artikel:
Altijd al willen weten hoe Glassdoor, Sonos en Lidl recruiten?

Altijd al willen weten hoe organisaties als Glassdoor, Sonos, Lidl, Dura Vermeer, Nedap en de Belastingdienst aan de beste mensen komen? Op Werf& live komen ze het vertellen.

Het jaarevenement van Werf& wordt donderdagmiddag 16 juni gehouden en heeft een boordevol programma met 4 plenaire sprekers en 10 impactsessies. Naast de inhoud staat op het jaarcongres ook de uitreiking van de allereerste Werf& Awards uit de geschiedenis op de agenda (inzenden is nog mogelijk…).

Het thema: impact

Thema van de dag is ‘impact’. Employer branding, de candidate experience, opvallende arbeidsmarktcommunicatie, en succesvolle recruitmentcases; het komt allemaal voorbij. Er zijn geen gesponsorde sessies, wel een interactief programma, met de bijdrage van experts als Steven Gudde, Ton Rodenburg, Ricardo Risamasu en Geert-Jan Waasdorp.

>>> Inschrijven kan hier!

Veel praktijkcases

Met de presentaties en impactsessies van Nedap, Sonos, Glassdoor, Dura Vermeer, Lidl en de Belastingdienst komen allemaal organisaties aan bod die momenteel de arbeidsmarkt benaderen op een manier die impact heeft. Dit alles onder leiding van één van de beste recruitmentmanagers van Nederland, Heleen Stoevelaar (Conclusion).

Mis het niet

Wie zich voor 1 mei inschrijft voor het evenement, krijgt een behoorlijke VroegeVogel korting. Ook is er groepskorting: wie zich samen met 3 collega’s inschrijft, hoeft maar voor 3 personen te betalen, dus eentje mag dan gratis mee. Het evenement duurt van 11:30 tot 17:00 en vindt plaats in het congrescentrum Regardz De Eenhoorn in Amersfoort, 80 stappen van station Amersfoort vandaan.

>>> Inschrijven kan hier!

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners