Guido Moelee: Manager Maatschappelijk Vastgoed

Redactie Op 18 juli 2023
Gem. leestijd < 1 minuut 114x gelezen
Deel dit artikel:
Guido Moelee: Manager Maatschappelijk Vastgoed

Oude situatie

Oude functie: Senior Recruitment Consultant
Oude werkgever: Processionals

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Manager Maatschappelijk Vastgoed
Nieuwe werkgever: Verden

Ingangsdatum: 17-07-2023

Bij Verden help ik ambitieuze professionals bij het vinden van een betekenisvolle baan. Ik richt me hier op het werkveld Maatschappelijk Vastgoed. Hier verbind ik opdrachtgevers aan talentvolle kandidaten. Zo combineer ik mijn passie voor duurzaamheid met een maatschappelijk gedreven doel!

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners