Heleen Stoevelaar geeft beeld en geluid aan De Wereld Werft

Peter Boerman Op 25 november 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 2101x gelezen
Deel dit artikel:
Heleen Stoevelaar geeft beeld en geluid aan De Wereld Werft

We kunnen haast niet wachten. Nog krap drie weken en dan is het eindelijk tijd voor ons vakevent De Wereld Werft. Speciaal ter introductie van #dww13 hebben wij een video opgenomen, waarin de dagvoorzitter Heleen Stoevelaar je een indruk geeft van wat we die dag voor je in petto hebben. Bekijk de video hierboven.

Professionaliteit en Plezier

De Wereld Werft is een event speciaal voor professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. In het plenaire programma gaan Huub van Zwieten (TalentFirst), Salem Samhoud (&samhoud), Werner Buskermolen (Informatica) en Regine Alewijnse (Eneco) in op het centrale thema ‘Professionaliteit en Plezier’. Meer weten over hun inbreng? Bekijk de interviews op onze nieuwspagina.

Informeren, inspireren, netwerken

Naast het plenaire gedeelte kun je je eigen breakout programma samenstellen uit maar liefst 9 verschillende interactieve sessies op het gebied van o.a. searchen, online recruitment, wervingscommunicatie, screening, strategische personeelsplanning, big data, analytics en kengetallen. Maar het is natuurlijk niet alleen maar kennisverrijking wat de klok slaat. Traditiegetrouw heb je ruim de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje bij te praten en te netwerken met collega-professionals.

Save the date en schrijf in

De Wereld Werft vindt plaats op donderdag 12 december in Regardz Planetarium in Amsterdam. Het programma start  om 12.00 uur met een inlooplunch en om 17.50 uur sluiten we af met een netwerkborrel en standing dinner. Wacht niet te lang met inschrijven, want het event is jaar in jaar uit een uitverkocht succes en een aantal sessies is al volgeboekt.

 

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners