Het inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2019 is begonnen

Nog een paar maanden en dan komen de Recruitment Tech Awards er weer aan. Het inzenden hiervoor is nu geopend.

Redactie Op 19 augustus 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 428x gelezen
Deel dit artikel:
Het inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2019 is begonnen

Het is nog tot 9 september mogelijk jouw innovatieve recruitmenttooling en cases waarin tooling een belangrijke rol speelt in te zenden voor de Recruitment Tech Awards 2019.

Benelux

In de afgelopen jaren zijn de Recruitment Tech Awards uitgegroeid tot een belangrijke prijs in het vak. Eerdere winnaars waren onder meer VNOM, Olympia, USG, Wonderkind, Flipbase en OnRecruit. Deze vijfde editie kunnen ook cases die zich afspelen in België of Luxemburg worden ingezonden, net als recruitmenttooling van leveranciers met een vestiging in de Benelux. De taal waarin moet worden ingezonden is nog wel in het Nederlands.

Winnaars in het verleden waren onder meer VNOM, Flipbase en Olympia

Planning

De periode om in te zenden loopt van maandag 12 augustus tot en met maandag 9 september 2019. Op 16 september wordt de voorselectie bekend gemaakt, waarna via de presentaties aan de vakjury (30 september) de nominaties bekend worden gemaakt op 21 oktober. De publieksjury kan vervolgens vanaf 22 oktober haar stem uitbrengen. De complete planning voor de Awards is hier te vinden. Meer informatie over het Recruitment Tech Event (en de early bird korting tot 1 september) vind je hier.

Inzenden

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling hier inzenden. Werkgevers en intermediairs (w&s-bureau/uitzendbureau/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case hier inzenden.

Meer informatie over de Recruitment Tech Awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners