Het inzenden voor de Werf& Awards 2019 is gestart

Redactie Op 15 februari 2019
Gem. leestijd 2 min 565x gelezen
Deel dit artikel:
Het inzenden voor de Werf& Awards 2019 is gestart

Afgelopen jaar een mooie campagne gemaakt? Of een recruitmentsite waarmee de schaarse kandidaten ineens binnen kwamen wááien? Zend hem dan nu in voor de Werf& Awards van 2019!

De Werf& Awards zijn dé jaarprijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die impact maakt of heeft gemaakt. Dat kan van alles zijn: een verrassende samenwerking, een mooie actie die viral gegaan is, een grensverleggend artificial intelligence-project of een vacaturetekst die hét verschil maakte. Als het anderen in het vak maar kan inspireren.

Uitreiking: donderdag 16 mei

De Werf& Awards worden donderdag 16 mei 2019 voor de derde keer uitgereikt, tijdens Werf& Live, het jaarlijkse hoogtepunt van recruitend Nederland. Er zijn twee categorieën: een voor arbeidsmarktcommunicatie en een voor recruitmentcases. respectievelijk I-sec/Jobsrepublic (beste recruitmentcase 2018) en ErasmusMC (beste arbeidsmarktcommunicatiecase 2018). De publieksprijzen gingen naar Rijksoverheid (beste recruitmentcase 2018) en Reinier de Graaf (beste arbeidsmarktcommunicatie-case 2018). Wie worden in 2019 hun opvolgers?

Iedereen mag inzenden

Voor de Werf& Awards kan iedere organisatie inzenden, groot of klein, met groot of klein budget. Zowel werkgevers (corporates) als bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord worden van harte uitgenodigd om hun opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied dat zich bezighoudt met werving en selectie. De inzenders zullen in elk geval een mooie case-beschrijving op deze site krijgen (zie hier voor een overzicht van de ruim 50 inzendingen van vorig jaar).

IEDEREEN WORDT VAN HARTE UITGENODIGD OM ZIJN OPVALLENDE PRESTATIES IN HET AFGELOPEN JAAR TE DELEN MET HET VOLLEDIGE VAKGEBIED

Nieuw proces

In vergelijking met afgelopen jaren is het proces veranderd. Dit jaar bepaalt de vakjury de nominaties en kan het publiek erna pas stemmen op hun favoriete case. Afgelopen jaren bepaalde het publiek de nominaties, waardoor kwantiteit (aantal stemmen) belangrijker werd dan kwaliteit. Met de nieuwe werkwijze hebben met name kleine organisaties met een goede case ook kans om genomineerd te worden.

De jurering

Inzenden voor de Werf& Awards kan tot 15 maart om 17.00. Dus enige haast is wel geboden. Daarna gaat de vakjury onder leiding van Marion de Vries in beraad om een eerste selectie te maken. 8 april worden de nominaties bekend gemaakt. Van 9 tot en met 26 april mag vervolgens het publiek stemmen. Daarna, op 17 april, presenteren de genomineerde cases zich aan de vakjury, die uiteindelijk ook de winnaars bepaalt, die op 16 mei in het zonnetje gezet worden.

Planning

15 feb – Start inzenden
15 mrt – Einde inzenden
26 mrt – Voorselectie vakjury
27 mrt t/m 2 apr – Vakjury digitale jurering
08 apr – Bekendmaking nominaties
09 t/m 26 apr – Publieksjury
17 apr – Vakjury
16 mei – Uitreiking

Zie hier voor een meer gedetailleerde planning

Lees ook:

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners