Hetty Moll (Compagnon) bij Next Women 100

Peter Boerman Op 23 juni 2015 Gem. leestijd 1 min4357x gelezen
Deel dit artikel:
Hetty Moll (Compagnon) bij Next Women 100

De volledige uitslag staat pas zaterdag in het FD, maar nu is al bekend dat Hetty Moll van Compagnon een plekje heeft veroverd in the Next Women 100.

The Next Women 100 is een jaarlijkse lijst van inspirerende en succesvolle zakenvrouwen van Nederland. Voorwaarden om op de lijst te komen zijn: minimaal 2 miljoen omzet, minimaal 3 jaar in bedrijf, meer dan 5 mensen op de loonlijst, substantieel aandeelhouder en actief op het gebied van innovatie. Mooie opsteker dus voor Moll, voor zover op dit moment bekend de enige op de lijst die actief is in de recruitmentmarkt.

De bekendmaking van de totale lijst vond plaats op 22 juni, op een dag waarop onder meer ook Neelie Kroes spreker was, en die onder leiding stond van Eva Jinek.

Lees hier een heel recent interview met Hetty Moll

Meer over Compagnon:

Tags:
Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
BRANDMANNEN           Recruitment Marketing
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Indeed
Intelligence Group
Jobrapido
Macknificent
Mysolution
Talmark

Lees elke dinsdag en donderdag de gratis Werf& Nieuwsbrief. Mis niets van wat gebeurt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

  • Ik kan me op ieder moment weer afmelden en mijn gegevens worden niet verstrekt aan derden.