Hoe op Serious Request ook serieus gerecruit wordt

Peter Boerman Op 21 december 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1090x gelezen
Deel dit artikel:
Hoe op Serious Request ook serieus gerecruit wordt

Serious Request beheerst dezer dagen de media. Adviesbureau Conclusion is zo slim om er meteen een serieuze recruitmentactie aan te verbinden.

Voor elk CV dat Conclusion (‘Business Done Differently’) vóór 24 december ontvangt gaat 1 euro naar de actie ‘Keep them going‘. Hier wordt geld en aandacht geschonken aan de generatie van de toekomst in oorlogs- en conflictgebieden. Daarnaast heeft Conclusion nog tot en met 24 december in Heerlen tijdens Serious Request een zogeheten ‘Be Smart & Recharge Lounge’. Hier kun je van alles laten ‘rechargen’: van je carrière, brein en lijf tot je mobiel en zelfs je flesje water.

280 vacatures

Conclusion, dat dienstverlening biedt in IT- en organisatieadvies, bracht vorige maand ook al een wervingsfilmpje uit om aandacht te vragen voor de vacatures die het bureau in de aanbieding heeft. Het bedrijf, dat ongeveer 1.800 werknemers telt, is op zoek naar nog eens zo’n 280 mensen. Het bureau heeft gezegd de actie voor de CV”s te maximeren op 33.000 euro…

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners