Hoe vertaal je arbeidsmarktkennis door in arbeidsmarktperspectief? [adv]

Peter Boerman Op 17 februari 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1147x gelezen
Deel dit artikel:
Hoe vertaal je arbeidsmarktkennis door in arbeidsmarktperspectief? [adv]

Beweging begint bij perspectief! Als je een kansrijke en haalbare stip op de horizon zet, kan iedereen binnen 12 maanden aantrekkelijk zijn op de arbeidsmarkt. Daarvoor heb je wel de juiste arbeidsmarktkennis nodig. Op 16 maart 2015 start de Leergang ‘Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis’ van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Drie bijeenkomsten

Goede kennis van de arbeidsmarkt wordt steeds belangrijker. Tijdens de Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis voorzien wij je van arbeidsmarktkennis en leer je deze vertalen naar kansen voor werkzoekenden, werkgevers en overheden.

Bekijk hieronder het filmpje over de leergang:

Download de factsheet

De leergang vindt plaats op 16 en 17 maart en de terugkommiddag is op 13 april. Alle bijeenkomsten vinden plaats in Amersfoort. Kijk voor meer informatie en om de factsheet te downloaden met alle informataie op de website van de Leergang Arbeidsmarktperspectief door arbeidsmarktkennis.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners