Hoe ziet het vakgebied recruitment eruit in 2015?

Peter Boerman Op 27 februari 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 2152x gelezen
Deel dit artikel:
Hoe ziet het vakgebied recruitment eruit in 2015?

Om een totaaloverzicht te krijgen op het recruitmentvakgebied anno 2015, is de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie gestart met het onderzoek ‘De Stand van Werven 2015′.

Doel van dit onderzoek is om trends en ontwikkelingen in kaart te brengen, prioriteiten van recruiters, hoe werkgevers werven en hoe effectief de verschillende wervingskanalen zijn. De resultaten zullen gebruikt worden voor een whitepaper, webinars en trainingen van de Academie.

Het onderzoek is afgelopen. Binnenkort worden de resultaten gedeeld via de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

In 2014 heeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie al 213 professionals op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment ondervraagd. Dit heeft geresulteerd in de rapportage: ‘De Stand van Werven 2014‘. Ook voor 2015 willen wij de verwachtingen op het gebied van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie in kaart brengen.

Als eerste inzage in de resultaten

Wie mee wil doen aan dit onderzoek, krijgt een korte vragenlijst voorgeschoteld. Het invullen ervan beslaat maximaal 10 minuten. Als dank voor de deelname krijgen respondenten als eerste inzage in de resultaten van het onderzoek. Door middel van het invullen van de vragenlijst, maken zij tevens kans op een van de volgende prijzen:

  • 1 x opleidingscheque t.w.v. € 795,-
  • 2 x opleidingscheque t.w.v. € 495,-
  • 3 x opleidingscheque t.w.v. € 245,-
  • 4 x Wervingswereld-advies t.w.v. € 250,-
  • 5 x jaarabonnement op amcexpert.nl t.w.v. € 195,-
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners