HR Tech Europe: alles over HR en technologie

Redactie Op 01 oktober 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 2350x gelezen
Deel dit artikel:
HR Tech Europe: alles over HR en technologie

Op donderdag 23 en vrijdag 24 oktober vindt de 3e editie van HR Tech Europe plaats in Amsterdam. Vanuit heel Europa komen 2.000 HR-professionals naar de RAI om zich te laten bijpraten over HR en technologie in de breedste zin van het woord. Een van de sprekers is de Amerikaanse managementgoeroe Gary Hamel.

Technologie volgt HR

Technologie neemt een steeds grotere rol in binnen HR. Er is geen onderdeel binnen HR waar technologie geen impact op heeft. Of het nu gaat om leren, verbinden, recruitment, strategische personeelsplanning of employer branding. Tijdens HR Tech Europe brengt het hele speelveld van HR en technologie 2 dagen samen in Amsterdam.

Congres, breakouts, labs & expo

HR Tech Europe heeft een programma waar kennisuitwisseling en netwerken samenkomen. In het plenaire congresprogramma waar naast Gary Hamel onder meer sprekers van Google, Bersin by Deloitte, Doston Consulting Group, Glassdoor en Philips staan. In de vele breakoutsessies spreken zowel experts als werkgevers over HR en technologie. Onder meer Coca-Cola, Hilton,  de FBI, Reuters, BP, Lufthansa, AstraZeneca, Etihad Airways en Shell International verzorgen breakout sessies. In diverse labs kun je demo’s bekijken van uiteenlopende HR-systemen en op de expo vind je een groot aantal partijen op het gebied van HR-technologie.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over HR Tech Europe 2014 dat op dondcerdag 23 en vrijdag 24 oktober plaatsvindt in Amsterdam op de website. Of bekijk onderstaande impressie van het evenement in 2013.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners