HuisartsenHulp en Joboti slepen Recruitmenttech Awards in de wacht

De Recruitment Tech Awards zijn dit jaar een prooi geworden voor Joboti (categorie Best Tooling) en HuisartsenHulp (categorie Best Case).

Peter Boerman Op 03 november 2022
Gem. leestijd 2 min 327x gelezen
Deel dit artikel:
HuisartsenHulp en Joboti slepen Recruitmenttech Awards in de wacht

Donderdag 3 november 2022 werden voor de achtste maal de Recruitment Tech Awards uitgereikt. Dit keer gebeurde dat live tijdens de eerste editie van Recruitment Tech Case_Day in de Pathé-bioscoop in het Utrechtse Leidsche Rijn. Uit alle uitzendingen van 2022 selecteerde de vakjury (onder leiding van Marnix de Groot, links op de foto) 3 tools en 2 cases. Tot en met 18 oktober kon het publiek vervolgens stemmen op hun favoriete tool en case.

Best case: HuisartsenHulp

Uit al die inzendingen kwam uiteindelijk HuisartsenHulp als best case uit de bus. Dit hybride werkplatform van HuisartsenHulp maximaliseerde de werving van (interim) huisartsen ondanks de aanhoudende krapte op de Nederlandse arbeidsmarkt. De organisatie wierf grote aantallen kandidaten met behulp van een eigen werkplatform en een laagdrempelige online onboarding.

‘We komen met een whitelabel oplossing voor andere bedrijven die 87% willen groeien.’

De uitreiking kwam voor de organisatie als gelegen, want komend jaar wil het bedrijf de zelfgemaakte software ook whitelabel in de markt gaan zetten voor andere branches. Dit dan onder de naam Flexwell. ‘Dit voor andere bedrijven die ook 87% willen groeien’, grapte winnaar Midas Buddemeijer (op de foto boven, midden) bij de uitreiking.

Best tool: Joboti

Eerder op de middag werd Joboti uitgeroepen tot best tool. Of, beter gezegd: de WhatsApp-inbox die het bedrijf koppelde aan Applicant Tracking Systems (ATS). ‘Geen gedoe meer met losse devices, maar alle communicatie vanuit één applicatie, het ATS.’

Luuk van Neervan, CEO van Joboti (r), met de Recruitment Tech Award 2022 voor de Beste Tool.

Lees ook

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners