Ik wil een dag meelopen met een recruiter

Werf& gastredacteur Op 18 augustus 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1300x gelezen
Deel dit artikel:
Ik wil een dag meelopen met een recruiter

Ik wil een dag meelopen met een recruiter. Bij wie zou dat mogen?

Als resultaatgerichte loopbaanadviseur ben ik reeds 15 jaar werkzaam in het vak. Daarvoor heb ik ruim 10 jaar gewerkt in de welzijns- en zorgsector. Er ontwikkelt zich momenteel een ‘loopbaangedreven arbeidsmarkt’. Omdat ik mijn cliënten nog resultaatgerichter wil begeleiden, zou ik willen leren van een recruiter.  Hoe denkt, handelt en oordeelt een recruiter? De vragen die me bezighouden zijn:

  •    hoe werkt recruitment?
  •    hoe werkt een recruitmentsysteem en hoe selecteer je kandidaten daaruit?
  •    hoe ziet de levensduur van een vacature eruit?
  •    hoe vindt de cv-selectie plaats?
  •    hoe bepaal je de woorden waarop je zoekt op LinkedIn?
  •    Hoe voer je een selectiegesprek?

Wie wil een dag optrekken met mij? Mogelijk kan ik ook iets voor jou betekenen. Ik kan vanuit mijn vak als erkend registerloopbaanprofessional reflecteren op jouw vakgebied zodat er mogelijk voor beiden nieuwe inzichten ontstaan. Ik woon en werk in de regio Utrecht.

En waarschijnlijk, als jij er ook mee instemt, komt er ook een verslag van de dag hier, op werf-en.nl, zodat alle vakgenoten ervan kunnen leren…

Foto boven via Flickr.com

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners