Inschrijving vakevent De Wereld Werft geopend

Peter Boerman Op 08 oktober 2013
Gem. leestijd 2 min 1466x gelezen
Deel dit artikel:
Inschrijving vakevent De Wereld Werft geopend

Kijk jij ook zo uit naar ons vakevent De Wereld Werft? Op 12 december a.s. organiseren we alweer de 5e editie van dit succesvolle netwerkevent. Ruim 250 professionals ontmoeten elkaar om dit jaar rond het thema Professionaliteit en Plezier inspiratie op te doen, de nieuwste ontwikkelingen te ontdekken en ervaringen uit te wisselen. Schrijf snel in en maak kans op een exclusieve sessie van Huub van Zwieten.

Plenair programma

De Wereld Werft (DWW) is hét event voor arbeidsmarktcommunicatie en werving. Een ultieme gelegenheid om je kennis bij te spijkeren en ervaringen uit te wisselen met vakgenoten. Dit jaar is het programma samengesteld rondom het thema Professionaliteit en Plezier. Plenaire keynote sprekers zijn Huub van Zwieten, Salem Samhoud, Werner Buskermolen en Regine Alewijnse. Zij delen hun ervaringen en laten zien hoe een juiste mix van Plezier en Professionaliteit bijdraagt aan het succes van jouw organisatie.

Kies je favoriete break-out sessies

In het break-out programma kun je kiezen uit twee maal negen sessies. Het aantal plaatsen per sessie is beperkt, dus wees er snel bij. De ervaring leert dat de meest populaire workshops al snel zijn volgeboekt. De onderwerpen die aan bod komen zijn o.a. searchen, online recruitment, wervingscommunicatie, screening, strategische personeelsplanning, big data, analytics en kengetallen. Naast informatie en inspiratie heb je daarnaast ruime gelegenheid voor interactie, ontspanning en gezelligheid. Wie vóór 25 oktober inschrijft, maakt bovendien kans op één van de tien plaatsen bij de exclusieve sessie van Huub van Zwieten.

Sneak preview

Wil je alvast een indruk krijgen van het event? In Werf& 23 die vandaag uitkomt, lichten de keynote sprekers alvast een tipje van de sluier op en vertellen hoe zij aankijken tegen professionaliteit en plezier. Nog geen abonnee? Neem nu een abonnement of bestel deze editie in onze Werf& shop.

Programma

Om 12.00 uur gaan de deuren van Regardz Planetarium Amsterdam open en kun je gebruikmaken van een inlooplunch. Dagvoorzitter Heleen Stoevelaar trapt om 13.00 uur af met de plenaire opening, waarna iedereen zijn eigen break-out programma volgt. Salem Samhoud sluit het inhoudelijke programma om 17.20 uur af met een power talk over hoe je de beste kunt worden in jouw league. Traditiegetrouw sluiten we het event af met een sprankelende borrel en standing dinner verzorgd door Regardz.

Korting voor jaarabonnees Werf&

Wie een jaarabonnement heeft op Werf& magazine, krijgt € 100,- korting bij deelname aan DWW. Nog geen abonnee? Schrijf dan nu in voor De Wereld Werft en ontvang naast een toegangsbewijs ook een gratis jaarabonnement op Werf& magazine! Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website.

Partners

De Wereld Werft wordt georganiseerd door Werf& en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Dit jaar wordt het programma mede aangeboden door onze partners Broadbean, Carerix, Compagnon, Connexys, CTB Flex, CV-OK, Europass en Expand Online.

Meer informatie

Uitgebreide informatie over het programma, de sprekers en de inschrijfmogelijkheden vind je op de website van De Wereld Werft.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners