Intercedent van 2013 van Unique

Peter Boerman Op 19 april 2013
Gem. leestijd 2 min 1975x gelezen
Deel dit artikel:

Suzanne Jongejan-Eversteijn van Unique is uitgeroepen tot Intercedent van het jaar 2013. Tijdens de spannende finale waarin de tien runners up met elkaar streden om de titel nam Suzanne niet alleen de Award in ontvangst, ze mag ook een jaar lang in een auto van de Intercedent van het Jaar rijden.

Méér dan een intercedent

Suzanne Jongejan is consultant voor Shell bij Unique. De vakjury beoordeelde de drie overgebleven finalisten op drie verschillende wedstrijdonderdelen en hun presentatie. Suzanne wist met haar heldere en krachtige pitch de 17-koppige vakjury en het publiek te overtuigen. Ze is met 48 procent van de publieksstemmen verkozen tot Intercedent van het Jaar. De vakjury was unaniem in haar oordeel: “Suzanne is meer dan een intercedent, ze is een echte HR-partner.”

Tot het laatste moment spannend

De prijs is in het leven geroepen door ARTRA Arbeidsmarkttrainingen, in samenwerking met de ABU, de NBBU en haar sponsoren. In de middag hebben de drie finalisten Suzanne, Iris Mulder van Adecco en Kristel Frey van Manpower na een coachingsessie van ARTRA trainers tijdens speeddates de vakjury al overtuigd waarom zij bij de laatste drie horen. Om 20.30 uur presenteerden zij zich aan het publiek. Hierbij heeft iedere finalist op eigen wijze het publiek laten zien waarom hij/ zij dé Intercedent van het Jaar is.  Door middel van SMS voting is de uiteindelijke winnaar gekozen. Naast de bekendmaking van de Intercedent van het Jaar heeft Gerard Vogel van Unique de prijs voor het filmpje met de meeste Likes gewonnen, kwam Renée Malone-Burgaud, (eveneens van Unique), als beste uit de Kennisquiz en was Lesley van Miert van Randstad iedereen te slim af in de Slotgame.

Intercedenten op een voetstuk

Met de uitreiking van de Award Intercedent van het Jaar 2013, wil ARTRA Arbeidsmarkttrainingen de Intercedenten ‘die waardering geven die zij verdienen!’ Bij zoveel waardering hoort vanzelfsprekend ook publiek. De ruim 500 gasten uit de branche, waaronder zo’n 300 intercedenten, hebben met elkaar dé Intercedent van 2013 gekozen! Niet alleen op de avond zelf, maar vooral ook voorafgaand aan deze verkiezing was de spanning vaak om te snijden!

Mede door de geweldige presentatie van Maik de Boer, de spectaculaire openingsact van trapezeartiest Jean Passos, de Dance flashmob met medewerking van Influence Zone Dance en een wervelende show van Cookies & Cream, werd het een geweldig feest.

Jaloers?

Ambitieuze intercedenten kunnen zich alvast terdege voorbereiden om Suzanne van haar troon te stoten. De datum van de verkiezing van Intercedent van het jaar 2014 staat gepland op donderdag 17 april 2013.

De foto’s die tijdens het evenement gemaakt zijn, staan vanaf 22 april op Facebook. Ga hiervoor naar de fanpage.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners