Inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2017 is gestart

Redactie Op 22 augustus 2017
Gem. leestijd 2 min 380x gelezen
Deel dit artikel:
Inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2017 is gestart

Tot en met donderdag 14 september 2017 kunnen effectieve cases met gebruikmaking van recruitmenttechnologie en innovatieve recruitment tooling worden ingezonden voor de Recruitment Tech Awards. Welke werkgever/intermediair volgt USG People op als ‘Best case’ en wie volgt Recruitz.io op als ‘Best tooling’?

Best case

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden. Heb je tussen 1 oktober 2016 en 14 september 2017 succesvol technologie ingezet, zend dan kosteloos in voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Best case’. Nieuw dit jaar is dat leveranciers ook namens hun klant een case kunnen inzenden. Vorig jaar won USG People deze award en zij dagen je uit om dit jaar in te zenden (zie onderstaande video).

Best tooling

Leveranciers van recruitmenttechnologie die afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden. Indien de tooling na 1 oktober 2016 in Nederland op de markt is gebracht, zend dan kosteloos in voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Best tooling’. Vorig jaar won Recruitz.io deze award en zij dagen je uit om dit jaar in te zenden (zie onderstaande video).

Dinsdag 22 augustus webinar met inzendtips

Initiatiefnemer Martijn Hemminga verzorgt dinsdagmiddag 22 augustus het live webinar Zo zend je in voor de Recruitment Tech Awards waarin hij tips geeft hoe je succesvol kunt inzenden. Als organisator zit hij niet in de vakjury, maar is wel aanwezig bij de vakjurering en weet dus als geen ander wat de vakjury belangrijk vindt, waar ze naar kijken en wat ze belangrijk vinden terug te zien in de inzending.

Uitreiking tijdens Recruitment Tech Event 2017

Donderdag 23 november 2017 vindt tijdens het Recruitment Tech Event 2017 in DeFabrique in Utrecht de uitreiking plaats van Recruitment Tech Awards. Onder toeziend oog van zo’n 300 aanwezigen maakt juryvoorzitter Marieke van Heek de winnaars bekend. Tot 1 oktober profiteer je nog van het early bird tarief.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners