Inzendtermijn Werf& Awards verlengd tot 13 maart

Peter Boerman Op 08 maart 2018
Gem. leestijd 2 min 323x gelezen
Deel dit artikel:
Inzendtermijn Werf& Awards verlengd tot 13 maart

Goed nieuws voor iedereen bij wie de stress al aan het oplopen is: de deadline voor inzenden voor de Werf& Awards is verlengd, tot 13 maart 2018, om 17.00 uur.

De Werf& Awards zijn dé jaarprijzen voor arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die impact maakt of heeft gemaakt. Dat kan van alles zijn: een verrassende samenwerking, een mooie actie die viral gegaan is, een grensverleggend artificial intelligence-project of een vacaturetekst die hét verschil maakte. Als het anderen in het vak maar kan inspireren.

Uitreiking blijft: donderdag 17 mei

De Werf& Awards worden donderdag 17 mei 2018 voor de derde keer uitgereikt, tijdens Werf& Live, het jaarlijkse hoogtepunt van recruitend Nederland. Er zijn twee categorieën: één voor arbeidsmarktcommunicatie- en één voor recruitmentcases. In 2017 waren de Werf& Awards een prooi voor Praxis (recruitment) en OGD (arbeidsmarktcommunicatie). De publieksprijzen gingen naar respectievelijk Albert Heijn en Philips.

Iedereen mag inzenden

Voor de Werf& Awards kan iedere organisatie inzenden, groot of klein, met groot of klein budget. Zowel werkgevers (corporates) als bureaus (amc/w&s/uitzend/detachering) in de breedste zin van het woord worden van harte uitgenodigd om hun opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied dat zich bezighoudt met werving en selectie. De inzenders krijgen in elk geval een mooie case-beschrijving op deze site (zie hier voor een overzicht van de ruim 40 inzendingen van vorig jaar).

Iedereen wordt van harte uitgenodigd om zijn opvallende prestaties in het afgelopen jaar te delen met het volledige vakgebied

De jurering

Inzenden voor de Werf& Awards kan nu dus tot 13 maart om 17.00. Dus enige haast is wel geboden. Daarna gaat de vakjury onder leiding van Marion de Vries in beraad om een eerste selectie te maken. Van 26 maart tot en met 5 april mag vervolgens het publiek stemmen op deze voorselectie. Daarna, op 19 april, presenteren de genomineerde cases zich aan de vakjury, die uiteindelijk ook de winnaars bepaalt, die op 17 mei in het zonnetje gezet worden.

Nieuwe planning

13 mrt – Einde inzenden
22 mrt – Voorselectie
26 mrt – Start publieksjury
05 apr – Einde publieksjury
16 apr – Bekendmaking nominaties
19 apr – Vakjury
17 mei – Uitreiking

Zie hier voor een meer gedetailleerde planning

Lees ook:

werf& awards 2018Ook kans maken op een Werf& Award?

Wil jij de opvolger worden van Praxis, OGD, Albert Heijn of Philips? Stuur dan uiterlijk 13 maart 2018 vóór 17.00 jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor alle informatie op Werf& Awards.

Of liever eerst nog even terugblikken op 2017?

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners