Iris Vermeer: Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Redactie Op 01 december 2019
Gem. leestijd < 1 minuut 329x gelezen
Deel dit artikel:
Iris Vermeer: Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Oude situatie

Oude functie: Recruiter
Oude werkgever: WerkTalent

Nieuwe situatie

Nieuwe functie: Adviseur Arbeidsmarktcommunicatie
Nieuwe werkgever: Voor Tekst

Ingangsdatum: 25 november 2019

Als een vis in het water voel ik mij bij Voor Tekst! Hier maak ik deel uit van het team als adviseur arbeidsmarktcommunicatie en mag ik de hele dag doen wat ik leuk vind. Bezig zijn met tekst en op die manier motiveren en inspireren. Zowel in mijn teksten als in het trainen en adviseren hierin.

De rubriek ‘Baanwisselaars’ wordt mogelijk gemaakt door de Leergang Recruitment Basic en Leergang Recruitment Advanced van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners