Kan employer branding de schaarste oplossen? Een onderzoek [adv]

Peter Boerman Op 07 juni 2018
Gem. leestijd < 1 minuut 719x gelezen
Deel dit artikel:
Kan employer branding de schaarste oplossen? Een onderzoek [adv]

Is employer branding een oplossing voor de schaarste op de arbeidsmarkt? UWV en Berenschot zoeken het uit in een speciaal benchmark-onderzoek.

De economie herstelt, vraag op de arbeidsmarkt neemt toe en het aanbod daalt. Kortom, de spanning stijgt. Om werkgevers ook handvatten te bieden voor oplossingen is het UWV in samenwerking met Berenschot een onafhankelijk en grootschalig onderzoek gestart omtrent employer branding. In deze online vragenlijst worden werkgevers vragen voorgelegd over de volgende onderwerpen:

  • Trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied employer branding
  • Ontwikkelingen in de employer brand-strategie van werkgevers
  • De context waarbinnen werkgevers employer branding inzetten

De online vragenlijst is hier te vinden. De enquête neemt ongeveer 15 minuten tijd in beslag. Wie hem invult, maakt kans op toegang tot het #HRTrendcongres van 28 juni, inclusief diner. De resultaten worden na de zomer verwacht.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners