Kevin Wheeler komt in mei naar Werf& Live

Peter Boerman Op 28 februari 2017
Gem. leestijd 2 min 447x gelezen
Deel dit artikel:
Kevin Wheeler komt in mei naar Werf& Live

Kevin Wheeler, oprichter van het Future of Talent Institute, komt 11 mei naar Nederland voor een exclusief optreden tijdens Werf& Live.

Wheeler, wereldvermaard recruitmentgoeroe, zal tijdens zijn optreden in Amersfoort onder meer ingaan op de laatste technologische ontwikkelingen in werving en selectie.

Andere sprekers

Wheeler zal tijdens hét jaarevent van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment onder meer het podium delen met Sylvia Houwers (Action), (en, vlnr:) Anneke Laoutaris (Teamleider Werving en Selectie bij Rijkswaterstaat), Marieke Por (Global Program & Project Manager Talent Acquisition bij Philips Lighting), Anouk Kon (Indeed), Marije Tolsma (Hamilton Bright) en Tanja van Oosten (adviseur arbeidsmarktcommunicatie bij Vivent).

sprekers werf& live

Werf& Awards

Werf& Live is ook het evenement dat in het teken staat van de Werf& Awards, de jaarlijkse prijzen in het vak (inzenden is nog mogelijk!). Vorig jaar waren deze prijzen een prooi voor Hunkemöller, Philips, Tata Steel en Albert Heijn. Wie dit keer ook kans wil maken op zo’n prijs: de inzendtermijn sluit op 10 maart

3 = 2 en Early Bird-korting

Werf& Live vindt op donderdag 11 mei plaats in Regardz Meeting Center Eenhoorn Amersfoort. Wie voor 1 april inschrijft, profiteert nog van een aantrekkelijke Early Bird-korting van 100 euro. Als je met 3 mensen in een keer inschrijft betaal je tot 1 april slechts voor 2 personen. Vraag de speciale kortingscode hiervoor aan door een mailtje te sturen.

Of bekijk eerst hoe het evenement in 2016 eruit zag:

Of lees eerst nog eens de volgende artikelen:

Lees meer over Kevin Wheeler

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners