Dit zijn de laatste 6 kanshebbers op de Recruitment Tech Awards (en video speelt de hoofdrol)

Peter Boerman Op 25 oktober 2017
Gem. leestijd 2 min 755x gelezen
Deel dit artikel:
Dit zijn de laatste 6 kanshebbers op de Recruitment Tech Awards (en video speelt de hoofdrol)

Video is een duidelijke trend in recruitment-technologie. Bij de overgebleven kanshebbers voor de Recruitment Tech Awards zitten in elk geval 3 kandidaten die op een of andere manier met video hun werk willen verbeteren.

Op 23 oktober verblijdde juryvoorzitter Marieke van Heek zes organisaties met een nominatie voor de Recruitment Tech Awards van 2017. ABN Amro, Olympia, Spotta, BrainsFirst, Cammio en OnRecruit namen de nominatie dankbaar in ontvangst. Tot en met 9 november kun je stemmen welke van de genomineerden jij het best vindt.

Genomineerden Best Case

De 3 cases die werden verblijd met een nominatie in de categorie Best case zijn:

  • ABN Amro: gepersonaliseerde recruitmentvideo’s

ABN Amro gebruikt zeer gepersonaliseerde recruitmentvideo’s om gespot talent aan te spreken.

  • Olympia: wervingscockpit voor iedereen

De WervingsCockpit van Olympia laat iedere HR-professional, centraal of decentraal, acteren als een professioneel e-recruiter. Gevolg: hogere klanttevredenheid.

  • Spotta: online live videorecruitment

Innovatief online live videorecruitment levert Spotta een kostenbesparing op van 69 procent per gesprek, plus een zeer positieve kandidaatervaring van 8.6/10!

Ook Randstad en USG People waren voorgeselecteerd, maar uiteindelijk niet genomineerd.

Genomineerden Best tooling

De 3 tools die werden verblijd met een nominatie in de categorie Best tooling zijn:

BrainsFirst brengt je talentpool terug van kwantiteit naar kwaliteit. Betrouwbaar, genderneutraal & bias-free. Op basis van biologische (brein)bouwstenen, op basis van cognitieve assessmentgames.

Xpress Analytics van Cammio brengt de kracht van machine learning naar (video) recruitment en zorgt voor een beter voorspelbare match met de kandidaat door video’s op persoonlijkheid te analyseren.

  • OnRecruit: marketing automation op basis van touchpoints

Met OnRecruit vul je meer vacatures online door alle touchpoints van je bezoekers te meten tot in het ATS en daar marketing automation mee uit te voeren.

Ook E-mergo en Sqillzer waren voorgeselecteerd maar uiteindelijk niet genomineerd.

Stemmen? Dat kan tot 10 november

Tot en met 9 november kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via deze pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50 procent mee, evenveel als de stem van de vakjury. Wie voor 9 november zijn stem uitbrengt, maakt kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2017 of 2018.

Stem t/m 9 november voor de Recruitment Tech Awards 2017

Lees ook:

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners