Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional start 20 januari 2016 [adv]

Redactie Op 16 november 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 907x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional start 20 januari 2016 [adv]

 

Woensdag 20 januari 2016 start alweer de vierde editie van de Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional. In deze leergang leren arbeidsmarktprofessionals om arbeidsmarktinformatie om te zetten in arbeidsmarktperspectief voor eigen/potentiële medewerkers en/of opdrachtgevers.

Bied kansen en perspectief

Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, gemeenten, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs, branche-organisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Er zijn dan ook veel verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens. Het blijft vaak lastig om deze informatie, concreet te vertalen naar onder meer individuele arbeidsmarktkansen, uitzicht op een baan, openstaande vacatures en opleidingsplannen. Met de Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt hier verandering in.

Start woensdag 20 januari 2016: mis het niet

Woensdag 20 januari 2016 start de Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional: Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. De opleiding richt zich op professionals die dagelijks ‘derden’ moeten helpen en adviseren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt of professionals die dagelijks met arbeidsmarktinformatie te maken hebben.

3 bijeenkomsten

De leergang bestaat uit 3 bijeenkomsten. Vooraf aan de eerste dag ontvangt u een voorbereidende opdracht welke bestaat uit twee componenten. Allereerst inlezen in de case van ‘Stefan Jansen’ en daar verschillende vragen over beantwoorden. Ten tweede circa 10 bronnen bekijken en daar een paar vragen bij beantwoorden/oefeningen doen. Dit geeft vervolgens een goede basis om op de eerste dag te starten met de Leergang tijdens twee aansluitende dagen. Na afloop krijgt u een eindopdracht, welke op de terugkommiddag gepresenteerd en besproken wordt. Wilt u meer informatie en/of de ervaringen lezen van deelnemers? Download dan de factsheet.

Vroegboekactie

Wanneer u zich uiterlijk 1 december 2015 samen met een collega van dezelfde organisatie inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarkt gedreven Loopbaanprofessional, betaalt de 2e persoon slechts € 1.000,-.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners