Leergang Arbeidsmarktcommunicatie [adv]

Redactie Op 14 augustus 2014 Gem. leestijd 1 min1525x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie [adv]

Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol bij het verbinden en aantrekken van de juiste medewerkers. Met de juiste aanpak versterkt u de HR- en organisatiedoelstellingen.

Wilt u ook alles leren over Arbeidsmarktcommunicatie?

Donderdag 9 oktober start alweer de 16e editie van de succesvolle Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Ervaren docenten inspireren u en helpen u bij de vertaalslag naar uw eigen organisatie. De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 4 masterclasses, een online class, terugkommiddag en coachingsgesprek. Hiermee is dit de meest uitgebreide opleiding in Nederland op dit vlak. U leert het complete vakgebied kennen. Van werving tot employer branding. Van online tot strategie.

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op Springest met een 8,1. In deze video vertellen drie deelnemers over hun ervaringen.

Volg de leergang alleen of met uw collega

U kunt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie in zijn geheel zelf volgen, maar ook kunt u samen met een collega inschrijven. In dit laatste geval kunt u de masterclasses onderling verdelen en neemt u samen deel aan de terugkommiddag en het coachingsgesprek.
Wanneer u zich uiterlijk 1 september 2014 inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie, mag u naar keuze gratis deelnemen aan een van onderstaande trainingen:

Download de brochure

Kijk voor meer informatie, zoals het programma, reacties van deelnemers, nieuwe locatie en de docenten op de website of online brochure van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

 

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Brockmeyer
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Floyd & Hamilton
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Backoffice
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency