Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 13 maart

Redactie Op 21 februari 2013 Gem. leestijd 1 min1524x gelezen
Deel dit artikel:

Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 13 maartDe Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is al 7 jaar de meest uitgebreide opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Een must voor iedereen die alles wil weten over personeelswerving, online en social media recruitment, employer branding en strategie. Op 13 maart start de 13e editie.

Masterclasses, terugkommiddag en individuele coaching

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie bestaat uit 4 masterclasses van elk 2 dagdelen gecombineerd met één-op één begeleiding en een terugkommiddag. Het is de manier bij uitstek om in een paar maanden te ontdekken hoe u als werkgever, bureau of zzp’er arbeidsmarktcommunicatie naar een hoger plan kunt tillen. In een kleine groep wordt arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z behandeld. Centraal staat de toepassing op uw eigen praktijksituatie. Er is ruime gelegenheid voor interactie met docenten en collega-deelnemers. Dankzij deze formule kunt u direct gefundeerd en geïnspireerd aan de slag voor uw eigen organisatie.

Volg de leergang alleen of met uw collega

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is zowel te volgen als individuele deelnemer, als samen met een collega. In de laatste situatie verdeelt u de masterclasses en doet u samen de terugkommiddag en het coachingsgesprek.

Download de brochureDownload de brochure

Kijk voor meer informatie, zoals het programma, de locatie en de docenten op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Hier kunt u ook de brochure downloaden en een film bekijken waarin de hoofddocent u meer vertelt over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

 

 

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency