Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 27 maart

Redactie Op 25 februari 2014
Gem. leestijd 2 min 1986x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start 27 maart

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie is al 8 jaar de meest uitgebreide opleiding op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie in Nederland. Reeds honderden professionals hebben met succes de opleiding gevolgd en donderdag 27 maart 2014 start de 15e editie. Ontdek alles over werving, employee relationship management, employer branding, wervingsmedia en strategie tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie.

Wat levert deelname aan de leergang op?

De Leergang Arbeidsmarktcommunicatie combineert klassikale masterclasses met e-learning en een-op-een coaching. De praktijk van de deelnemers staat centraal tijdens de leergang en na afloop weet u wat het vakgebied arbeidsmarktcommunicatie inhoudt van a tot z. Na afloop van de Leergang arbeidsmarktcommunicatie bent u in staat om:

  • uw arbeidspotentieel beter te bereiken, te benaderen en te bewegen;
  • zowel actieve als reactieve wervingskanalen op de juiste manier in te zetten;
  • employer branding optimaal in te zetten binnen uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie;
  • relaties aan te gaan en te onderhouden met uw arbeidsmarktdoelgroepen;
  • uw arbeidsmarktcommunicatiestrategie accountable op te zetten;
  • …en vooral: meer wervingssucces te halen.

Start donderdag 27 maart

Op donderdag 27 maart start de 15e editie van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie met o.a. medewerkers van Academic Transfer, Hogeschool Inholland, Jansen & Jongschaap, MN, Only Human, Provincie Utrecht, Rabobank, ROC en Trifinance. Tijdens 4 masterclasses, een online class, een terugkommiddag en een coachingsgesprek wordt in een kleine groep arbeidsmarktcommunicatie van A tot Z behandeld. Met topdocenten die aan de hand van actuele voorbeelden en cases samen met u actief de vertaalslag maken naar uw eigen praktijk. En dat wordt gewaardeerd: gemiddeld wordt de Leergang door deelnemers op de onafhankelijke site Springest beoordeeld met het rapportcijfer 8,1.

Meer informatie of inschrijven

Brochure Leergang ArbeidsmarktcommunicatieKijk voor meer informatie, zoals het programma, reacties van deelnemers, de locatie en de docenten op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Hier kunt u ook de brochure downloaden en een film bekijken waarin hoofddocent Martijn Hemminga u meer vertelt over de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners