Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start dinsdag 13 oktober [adv]

Redactie Op 07 juli 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 2132x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start dinsdag 13 oktober [adv]

Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol bij het verbinden en aantrekken van de juiste medewerkers. Met de juiste aanpak versterkt u de HR- en organisatiedoelstellingen.

Start dinsdag 13 oktober: mis het niet

Voor de 18e keer starten wij met de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Actueel en aansluitend bij de laatste trends en ontwikkelingen. In 4 maanden tijd volgt u 4 masterclasses, een online class, terugkommiddag en individueel coachingsgesprek. Deze leergang is de meeste uitgebreide en modernste op het gebied van werving in Nederland en wordt gegeven door Geert-Jan Waasdorp, Heleen Stoevelaar, Marion de Vries, Marcel van der Quast en Martijn Hemminga.

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op Springest met een 8,3.

Het complete vakgebied

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie komt alles ruim aan bod. Van werving tot social media recruitment, van verbinden tot employer branding, van referral recruitment tot bouwen van talentpools en van ken- en stuurgetallen tot strategie.

Gratis naar Arbeidsmarkttrends 2016

Wanneer u zich uiterlijk 1 augustus 2015 inschrijft voor de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie, mag u gratis deelnemen aan het seminar Arbeidsmarkttrends 2016 op 19 november 2015. Tijdens deze middag wordt u meegenomen in het werven van talent voor de toekomst van uw organisatie.

Volg de leergang alleen of met uw collega

U kunt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie in zijn geheel zelf volgen, maar ook kunt u samen met een collega inschrijven. In dit laatste geval kunt u de masterclasses onderling verdelen en neemt u samen deel aan de terugkommiddag en het coachingsgesprek.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners