Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start donderdag 24 maart [adv]

Redactie Op 02 februari 2016 Gem. leestijd 1 min624x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start donderdag 24 maart [adv]

Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol bij het verbinden en aantrekken van de juiste medewerkers. Met de juiste aanpak versterkt u de HR- en organisatiedoelstellingen.

Start donderdag 24 maart: mis het niet

Voor de 19e keer starten wij met de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Actueel en aansluitend bij de laatste trends en ontwikkelingen. In 4 maanden tijd volgt u 4 masterclasses, een online class, terugkommiddag en individueel coachingsgesprek. Deze leergang is de meeste uitgebreide en modernste op het gebied van werving in Nederland en wordt gegeven door Geert-Jan Waasdorp, Laura Baselaar, Marion de Vries, Marcel van der Quast en Martijn Hemminga.

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op Springest met een 8,2.

Het complete vakgebied

Tijdens de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie komt alles ruim aan bod. Van werving tot social media recruitment, van verbinden tot employer branding, van referral recruitment tot bouwen van talentpools en van ken- en stuurgetallen tot strategie.

Volg de leergang alleen of met uw collega

U kunt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie in zijn geheel zelf volgen, maar ook kunt u samen met een collega inschrijven. In dit laatste geval kunt u de masterclasses onderling verdelen en neemt u samen deel aan de terugkommiddag en het coachingsgesprek.

Deelnemers

Donderdag 24 maart gaat de leergang Arbeidsmarktcommunicatie van start met o.a. medewerkers van Arcadis Nederland BV, Intro Uitzendbureau, JVH Gaming en Entertainment, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Moving2Work, VBA van Braak Accountants. Wij hopen u ook te mogen begroeten.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie.

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ