Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start donderdag 26 maart [adv]

Redactie Op 29 januari 2015
Gem. leestijd < 1 minuut 1352x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktcommunicatie start donderdag 26 maart [adv]

Arbeidsmarktcommunicatie speelt een essentiële rol bij het verbinden en aantrekken van de juiste medewerkers. Met de juiste aanpak versterkt u de HR- en organisatiedoelstellingen.

Start donderdag 26 maart: mis het niet

Voor de 17e keer starten wij met de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie. Actueel en aansluitend bij de laatste trends en ontwikkelingen. In 4 maanden tijd volgt u 4 masterclasses, een online class, terugkommiddag en individueel coachingsgesprek. Deze leergang is de meeste uitgebreide en modernste op het gebied van werving in Nederland en wordt gegeven door Geert-Jan Waasdorp, Heleen Stoevelaar, Marion de Vries, Marcel van der Quast en Martijn Hemminga.

Honderden professionals gingen u voor en beoordeelden de leergang op Springest met een 8,1. In deze video vertellen twee deelnemers over hun ervaringen.

Het complete vakgebied

Tijdens de leergang arbeidsmarktcommunicatie komt alles ruim aan bod. Van werving tot social media recruitment, van verbinden tot employer branding, van referral recruitment tot bouwen van talentpools en van ken- en stuurgetallen tot strategie.

Volg de leergang alleen of met uw collega

U kunt de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie in zijn geheel zelf volgen, maar ook kunt u samen met een collega inschrijven. In dit laatste geval kunt u de masterclasses onderling verdelen en neemt u samen deel aan de terugkommiddag en het coachingsgesprek.

Eerst kennismaken? Volg het gratis webinar

Martijn Hemminga geeft tijdens dit webinar een mini-masterclass arbeidsmarktcommunicatie in 2015: Wat speelt er op dit moment op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie? Afsluitend vertelt hij hoe het programma van de Leergang Arbeidsmarktcommunicatie eruit ziet. Interesse? Schrijf u dan in voor het gratis webinar.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de academie voor arbeidsmarktcommunicatie.

 

 

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners