Leergang Arbeidsmarktkennis start 1 oktober [adv]

Redactie Op 11 september 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 1162x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Arbeidsmarktkennis start 1 oktober [adv]

Woensdag 1 oktober 2014 start de eerste editie van de nieuwe Leergang Arbeidsmarktkennis. In deze nieuwe leergang leren arbeidsmarktprofessionals om arbeidsmarktinformatie om te zetten in arbeidsmarktperspectief voor eigen/potentiële medewerkers en/of opdrachtgevers.

Bied kansen en perspectief

Steeds meer werkgevers, werkzoekenden, gemeenten, loopbaancoaches, mobiliteitsadviseurs, branche-organisaties houden zich bezig met het vinden van kansen en perspectief op de arbeidsmarkt. Er zijn dan ook veel verschillende testen, scans en onderzoeksgegevens. Het blijft vaak lastig om deze informatie, concreet te vertalen naar onder meer individuele arbeidsmarktkansen, uitzicht op een baan, openstaande vacatures en opleidingsplannen. Met de nieuwe Leergang Arbeidsmarktkennis van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie komt hier verandering in.

Leergang Arbeidsmarktkennis start 1 oktober 2014

Op 1 oktober a.s. start de nieuwe Leergang Arbeidsmarktkennis: Van arbeidsmarktkennis naar arbeidsmarktperspectief. De opleiding richt zich op professionals die dagelijks ‘derden’ moeten helpen en adviseren om hun weg te vinden op de arbeidsmarkt of professionals die dagelijks met arbeidsmarktinformatie te maken hebben. De leergang bestaat uit 3 trainingen van 2 dagdelen en een seminar van 1 dagdeel. Voor de leergang die 1 oktober a.s. start zijn nog een paar plekken vrij.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van de Leergang Arbeidsmarktkennis.

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners