Leergang Train de coach Zo vind je een baan! start woensdag 23 maart 2016 [adv]

Redactie Op 10 februari 2016 Gem. leestijd 2 min316x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Train de coach Zo vind je een baan! start woensdag 23 maart 2016 [adv]
Leer in 2,5 dag arbeidsmarktkennis te vertalen naar een heel praktische workshop voor werkzoekenden. Een bestaande en bewezen effectieve aanpak, die u na deze train-de-coach kunt inzetten in uw dagelijkse praktijk.

Onze aanpak, uw training

Tijdens deze leergang delen we de filosofie en aanpak van Zo vind je een baan! met u. Een arbeidsmarkt gedreven aanpak; modern en passend bij de huidige arbeidsmarkt, gebaseerd op uitgebreid arbeidsmarktonderzoek. En gericht op het vergroten van kennis en praktische vaardigheden van HR- en loopbaanprofessionals.

Start woensdag 23 maart: mis het niet!

Woensdag 23 maart starten we voor de 2e keer starten met de Leergang Train de coach Zo vind je een baan! Deelname betekent dat u geen extra workshops en expertclasses hoeft in te kopen, maar dat u na het volgen van deze train-de-coach module de training zelf kunt geven. Deelnemers aan de train-de-coach opleiding krijgen een officieel certificaat. Zo hebben wij alle loopbaancoaches van SNS Reaal in 3 inspirerende sessies voorzien van alle tips, kennis en materialen om zélf de training Zo vind je een baan! te geven.

Vroegboekactie tot en met 1 maart: 3=2!

De leergang Train de coach Zo vind je een baan! leent zich ideaal om samen met uw collega’s te volgen zodat u een eenduidige aanpak binnen uw organisatie kan bieden. Schrijf uiterlijk 1 maart 2016 in met 3 deelnemers van dezelfde organisatie en u betaalt slechts voor 2 personen. Bij inschrijving met 2 personen van dezelfde organisatie profiteert u van een speciaal combitarief.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.  

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency