Leergang Train de coach Zo vind je een baan! start woensdag 23 maart 2016 [adv]

Redactie Op 10 februari 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 319x gelezen
Deel dit artikel:
Leergang Train de coach Zo vind je een baan! start woensdag 23 maart 2016 [adv]
Leer in 2,5 dag arbeidsmarktkennis te vertalen naar een heel praktische workshop voor werkzoekenden. Een bestaande en bewezen effectieve aanpak, die u na deze train-de-coach kunt inzetten in uw dagelijkse praktijk.

Onze aanpak, uw training

Tijdens deze leergang delen we de filosofie en aanpak van Zo vind je een baan! met u. Een arbeidsmarkt gedreven aanpak; modern en passend bij de huidige arbeidsmarkt, gebaseerd op uitgebreid arbeidsmarktonderzoek. En gericht op het vergroten van kennis en praktische vaardigheden van HR- en loopbaanprofessionals.

Start woensdag 23 maart: mis het niet!

Woensdag 23 maart starten we voor de 2e keer starten met de Leergang Train de coach Zo vind je een baan! Deelname betekent dat u geen extra workshops en expertclasses hoeft in te kopen, maar dat u na het volgen van deze train-de-coach module de training zelf kunt geven. Deelnemers aan de train-de-coach opleiding krijgen een officieel certificaat. Zo hebben wij alle loopbaancoaches van SNS Reaal in 3 inspirerende sessies voorzien van alle tips, kennis en materialen om zélf de training Zo vind je een baan! te geven.

Vroegboekactie tot en met 1 maart: 3=2!

De leergang Train de coach Zo vind je een baan! leent zich ideaal om samen met uw collega’s te volgen zodat u een eenduidige aanpak binnen uw organisatie kan bieden. Schrijf uiterlijk 1 maart 2016 in met 3 deelnemers van dezelfde organisatie en u betaalt slechts voor 2 personen. Bij inschrijving met 2 personen van dezelfde organisatie profiteert u van een speciaal combitarief.

Download de brochure

Kijk voor meer informatie en/of voor het downloaden van de factsheet op de website van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Direct inschrijven kan natuurlijk ook.  

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners