Lena Olivier: COO bij Recruitz.io

Peter Boerman Op 03 maart 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 828x gelezen
Deel dit artikel:
Lena Olivier: COO bij Recruitz.io

Oude situatie

Oude functie : Commercieel Directeur
Oude werkgever De Persgroep Employment Solutions

Nieuwe situatie

Nieuwe functie : Chief Operating Officer
Nieuwe werkgever : Recruitz.io

Ingangsdatum : 1 maart 2017

Als COO wordt Olivier (1973) verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van Recruitz.io in de recruitmentmarkt, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast gaat ze de exponentiële groei van de in juni 2016 gelanceerde start-up in goede banen leiden.

Het bedrijf groeide in 9 maanden van 8 naar 22 collega’s en heeft als doelstelling om eind december uit 45 mensen te bestaan. De internationale lancering is gepland in juli 2017.

Olivier was al nauw betrokken bij Recruitz.io als lid van de Raad van Advies. Haar adviserende rol legt ze nu neer voor een opererende functie. Olivier: “Ik geloof dat de recruitmentbranche toe is aan innovatie en ik geloof in automatisering. Recruitz.io zag ik van dichtbij ontwikkelen en combineert mijn twee overtuigingen. Daardoor geloof ik volledig in de potentie van deze start-up.”

 

Tags:
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners