Home Werf& Live Sprekers Alex van der Weide

Alex van der Weide

Een groot deel van zijn leven bracht Alex van der Weide door bij nationale en internationale reclameadviesbureaus. Hij startte als Account Manager, maar specialiseerde zich al snel tot merkstrateeg en bekleedde management- en directiefuncties bij een aantal middelgrote tot grote bureaus.

Tegenwoordig werkt Alex als strategisch merkadviseur bij NCOI Groep en is hij partner bij Laboratorivm. Een creatief bureau dat onder de noemer The 48 Hrs tweedaagse merksessies organiseert, waarin samen met directie- en managementteams creatieve strategieën en concepten worden ontwikkeld.

Alex is een groot voorstander van authenticiteit. Zijn grote doel is dat organisaties zich zo MerkWaardig mogelijk gedragen. Waarbij ze niet alleen merkwaardig en dus impactvol communiceren, maar waarbij ze ook de beloftes die ze daarbij doen volledig nakomen.

Werf MerkWaardig

Alex verzorgt tijdens Werf& Live de impactsessie Werf MerkWaardig

Lees verder

1,899FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
101AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen