Home Werf& Live Sprekers Walter Hueber

Walter Hueber

Walter Hueber is een ervaren marketing en technologie strateeg. Internet technologie, focus op groeimarkten en een internationaal perspectief vormen de rode draad in zijn loopbaan. Hij adviseert zowel gevestigde bedrijven als start-ups bij hun positionering en werkte enkele jaren in groeimarkt China waar hij onder meer bedrijven hielp bij hun eerste internationale expansie. In 2013 richtte Walter Hueber video recruitment platform Cammio op, waarmee werkgevers en intermediairs eerder tot een juiste match komen op basis van persoonlijkheid. Zijn karakter kan het beste worden omschreven als veranderingsgericht en bureaucratie avers, waarbij hij graag de status-quo in een markt uitdaagt. Walter publiceert en spreekt regelmatig over het onderwerp digitalisering in recruitment.  

Video recruitment als innovatief selectieproces. Hoe pakt The Adecco Group dat aan?

Walter Hueber verzorgt samen met Misja van der Velden tijdens Werf& Live de impactsessie: Video recruitment als innovatief selectieproces. Hoe pakt The Adecco Group dat aan?

Lees verder

1,881FansLike
71VolgersVolg
4,544VolgersVolg
99AbonneesAbonneer

Werf& Live Nieuws

- advertentie -

Privacy verklaring

Werf-en.nl gaat zorgvuldig om met uw privacy om op deze website. Lees meer hierover in onze privacy verklaring. Klik op 'privacy instellingen' om uw toestemmingen voor verwerking van uw informatie aan te passen.

Privacy verklaring | Verberg deze balk
Privacy instellingen