Na de corona-persconferentie weten we het zeker: LoopbaanPro Live gaat door

Deze week maakte het kabinet nieuwe coronamaatregelen bekend. Die maatregelen staan de doorgang van LoopbaanPro Live op 9 december in Amersfoort echter niet in de weg.

Joost de Ruiter Op 05 november 2021
Gem. leestijd 2 min 193x gelezen
Deel dit artikel:
Na de corona-persconferentie weten we het zeker: LoopbaanPro Live gaat door

In openbare ruimtes moeten we weer mondkapjes dragen. Daarnaast moeten we meer gaan thuiswerken en hebben we bovendien straks op veel plekken een QR-code nodig om toegang te krijgen. Dat zijn de belangrijkste maatregelen om nieuwe coronabesmettingen tegen te gaan, het demissionair kabinet kondigde ze deze week aan. Voor onze collega’s van LoopbaanPro is het een positief bericht. Het betekent namelijk dat LoopbaanPro Live gegarandeerd kan doorgaan – ook op de fysieke locatie in Amersfoort.

 LoopbaanPro Live houdt zich aan de maatregelen zoals voorgeschreven door het RIVM

LoopbaanPro Live volgt alle maatregelen met betrekking tot het coronaprotocol op de voet en past zich hierin aan. Voor nu betekent dit dat je met een geldig QR-bewijs deel mag nemen aan het event in Amersfoort.

Over LoopbaanPro Live

Omcirkel jij, nu aan alle onzekerheid een eind is, 9 december met een rode stift in je agenda? Dan ontdek je tijdens LoopbaanPro Live alles over de levensloopbaan – daarmee bedoelen gebeurtenissen in het privédomein die je employability beïnvloeden. Tijdens het evenement doen zo’n 10 sprekers met uiteenlopende expertises een duit in het zakje. Zo komt Lianne Toebes, HR-manager bij supermarktketen Lidl, uitleggen hoe zij werknemers ruimte geeft bij het omgaan met privézaken – in tijden van intens geluk, maar ook in tijden van rouw.

Tijdens het evenement doen zo’n tien sprekers met uiteenlopende expertisen een duit in het zakje.

Over rouw gesproken: ervaringsdeskundige Marrit van Exel, tevens auteur en spreker over het onderwerp, komt vertellen hoe je als werkgever het best omgaat met rouwende werknemers. Een positieve noot komt van futuroloog Peter van der Wel. Namens LoopbaanPro Live-partner LDC vertelt hij over de zonnige zijde van de toekomst. Een extra bonus tijdens het evenement? De vakkundige jury, onder leiding van NOLOC-voorzitter Ester Leibbrand, maakt bekend wie er naar huis gaan met de LoopbaanPro Awards. Die vallen in drie categorieën te winnen.

Enthousiast geworden?

Via deze link boek je vandaag nog je tickets voor LoopbaanPro Live. Liever eerst meer informatie over het event, het programma en de sprekers? Klik dan hier!

Loopbaanpro Live
Deel dit artikel:

Joost de Ruiter

redacteurbij Loopbaanpro
Joost de Ruiter is redacteur bij Loopbaanpro.nl en Sollicitatiedokter.nl
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners