Kans maken op een Magneet?

Redactie Op 15 februari 2010 Gem. leestijd 1 min1226x gelezen
Deel dit artikel:

SJP-LOGO-NEW-03Op 19 mei a.s. vindt de uitreiking van De Magneten, welke georganiseerd wordt door de Stichting Jaarprijzen Personeelscommunicatie (SJP), weer plaats. De Magneet is de bekroning voor creatieve arbeidsmarktcommunicatie. Ook dit jaar kan weer creatief werk worden ingestuurd.

 Effectiviteit magneet is terug

 Na 15 jaar is de Magneet ‘Effectiviteit’ weer terug als inzendcategorie. De mooiste prijs voor het mooiste werk in arbeidsmarktcommunicatie blijft een vakprijs voor creativiteit. Maar als creativiteit heeft geleid tot effectiviteit is dat vanaf nu ook een Magneet waard.

Een aparte, multidisciplinaire vakjury (marktonderzoek, opdrachtgever, communicatieadvies, strategie) gaat zich buigen over de inzendingen. Voorzitter Onno Gout van de SJP: “Ongetwijfeld gaat dat leiden tot hele interessante discussies over de hamvraag ‘Waarom verdient deze inzending de Effectiviteit Magneet?” In hoeverre hebben originaliteit en oorspronkelijkheid qua aanpak geleid tot een klinkend resultaat?

Denk je kans te maken?
Wil je ook een creatieve of creatieve en effectieve communicatie-uiting insturen? Dit kan in ieder geval nog tot vrijdag 26 februari 2010. Lees voor de zekerheid nog de toelichting en regels. Wellicht valt jouw campagne dit jaar in de prijzen…

Tags:
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners

123film
Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Apply
BRANDMANNEN
Bullhorn
Carerix
Compagnon
Cooble
Digitaal bureau Elephant
Employer Brand Builders
Freshheads
Guruz
Indeed
Intelligence Group
JEX
Jobdigger
Monsterboard
Pro Contact
Radancy
RAFT
Recruitercode
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
Recruitment Valley
RecruitNow
SendtoDeliver
Staff Capital
SteamTalmark
Textmetrics - Smart AI writing software voor  tekstoptimalisatie
the HERD
Tigris
Timetohire
ToTalent.eu
Undutchables Recruitment Agency
WBNRS
Wees Vaardig
Your Talent Agency