Home Praktijk Martijn Smit komt met hilarische rap voor MIR-verkiezing

Martijn Smit komt met hilarische rap voor MIR-verkiezing

351 keer
0

Dat de verkiezing voor meest invloedrijke recruiter van het jaar serieuze vormen begint aan te nemen, blijkt wel uit de hilarische rap die Martijn Smit ervoor heeft opgenomen.

‘Ik leef die recruitmentshit’, zegt/rapt Smit in de video die vandaag verschenen is. In het filmpje gaat hij in sneltreinvaart door zijn eigen leven, van de eerste recruitmentbling als intercedent, tot de tijd dat hij ‘dagelijks vocht’ tegen het UWV. En over nu? ‘Data is mijn bitch‘, zegt hij. En o ja, natuurlijk heeft hij het ook over zijn rol als blogger voor Werf&. Of liever gezegd: voor ‘de Waasdorp-posse uit 010′.

Stem keer op keer Martijn Smit voor MIR

Soms is de rijm heerlijk krom. ‘Als Koos en Kay het zeggen, dan moet je je erbij neerleggen’. Maar, rapt hij ook: ‘Ik ben je recruitmentgappie. En sta altijd voor je klaar.’ Dus de conclusie kan er volgens hem maar eentje zijn: ‘Stem keer op keer Martijn Smit voor MIR’.

Inhaalslag nodig

De rap van Smit komt overigens op een goed moment. De stemronde is nog minder dan een week open voor iedereen, en ondanks al zijn activiteiten op diverse podia staat de blogger nog niet bovenaan in de tussenstand. Hij heeft voor donderdag 17 januari om middernacht zeker nog zo’n 300 stemmen nodig om de huidige nummer-1, Bryan Peereboom (Wortell), in te halen.

Lees ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here