Advertorial Masterclass Recruitment en AI

Leer bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie dé geheimen om je wervingsproces te transformeren en te verrijken met de kracht van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT.

Vito Beekhuizen Op 13 november 2023
Gem. leestijd 2 min 147x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial Masterclass Recruitment en AI

Transformeer je werving met AI

AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en ook in de recruitmentwereld neemt AI de overhand. Want met een flinke dosis technologische innovatie ben jij in staat om de meest geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken voor jouw organisatie. Deze masterclass gaat over prompts, over vacatureteksten maar ook over virtual recruiters, chatbots, geautomatiseerde intakes en ‘live’ advies tijdens interviews. En hacks die je kunt gebruiken in sourcing en benaderen van kandidaten.

 

Programma

De Masterclass Recruitment en AI, georganiseerd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, biedt een boeiend programma dat je volledig onderdompelt in de wereld van AI in recruitment.

Je leert wat AI precies inhoudt en wordt op de hoogte gesteld van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast worden er voorbeelden van diverse AI-tools behandeld om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Vervolgens richt de masterclass zich ook op de inzet van AI binnen het wervingsproces. De masterclass is praktisch ingestoken en je leert hoe je AI direct kunt gebruiken voor verschillende onderdelen, zoals het schrijven van vacatureteksten, matching en sourcen. Daarnaast is er aandacht voor ethische en privacy overwegingen bij het gebruik van AI in recruitment. We leggen uit waarom de AVG zo belangrijk is binnen AI en geven je handvatten om rekening te houden met privacyaspecten wanneer je AI inzet.

Na het volgen van de Masterclass Recruitment & AI:

  • Begrijp je de potentie van AI
  • Omarm en gebruik je AI om jouw wervingsproces te optimaliseren
  • Weet je hoe je kandidaten kunt werven met behulp van AI
  • Ben je bekend met de ethische en privacy gerelateerde aspecten van het gebruik van AI in recruitment
  • Haal je het maximale resultaat uit kunstmatige intelligentie
  • Ben je een AI-pionier binnen het recruitmentvakgebied

Belangrijkste informatie op een rij:

Datum: 11 december 2023

Tijd: 10:00- 16:30

Locatie: Goudsesingel 80, 3011 KD Rotterdam

Investering: €759,-

Docenten: Barbara Kint & Martijn Hemminga

 

Meer informatie
Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners