Advertorial Masterclass Recruitment en AI

Leer bij de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie dé geheimen om je wervingsproces te transformeren en te verrijken met de kracht van kunstmatige intelligentie, zoals ChatGPT

Tamara de Man Op 28 februari 2024
Gem. leestijd 2 min 213x gelezen
Deel dit artikel:
Advertorial Masterclass Recruitment en AI

Transformeer je werving met AI

AI is niet meer weg te denken uit ons dagelijkse leven en ook in de recruitmentwereld neemt AI de overhand. Want met een flinke dosis technologische innovatie ben jij in staat om de meest geschikte kandidaten te vinden en aan te trekken voor jouw organisatie. Deze masterclass gaat over prompts, over vacatureteksten maar ook over virtual recruiters, chatbots, geautomatiseerde intakes en ‘live’ advies tijdens interviews. En hacks die je kunt gebruiken in sourcing en benaderen van kandidaten.

Programma

De Masterclass Recruitment en AI, georganiseerd door de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie, biedt een boeiend programma dat je volledig onderdompelt in de wereld van AI in recruitment.

Je leert wat AI precies inhoudt en wordt op de hoogte gesteld van de laatste trends en ontwikkelingen op dit gebied. Daarnaast worden er voorbeelden van diverse AI-tools behandeld om je een goed beeld te geven van de mogelijkheden. Vervolgens richt de masterclass zich ook op de inzet van AI binnen het wervingsproces. De masterclass is praktisch ingestoken en je leert hoe je AI direct kunt gebruiken voor verschillende onderdelen, zoals het schrijven van vacatureteksten, matching en sourcen. Daarnaast is er aandacht voor ethische en privacy overwegingen bij het gebruik van AI in recruitment. We leggen uit waarom de AVG zo belangrijk is binnen AI en geven je handvatten om rekening te houden met privacyaspecten wanneer je AI inzet.

Na het volgen van de Masterclass Recruitment & AI:

  • Begrijp je de potentie van AI
  • Omarm en gebruik je AI om jouw wervingsproces te optimaliseren
  • Weet je hoe je kandidaten kunt werven met behulp van AI
  • Ben je bekend met de ethische en privacy gerelateerde aspecten van het gebruik van AI in recruitment
  • Haal je het maximale resultaat uit kunstmatige intelligentie
  • Ben je een AI-pionier binnen het recruitmentvakgebied

Belangrijkste informatie op een rij:

Datum: 19 maart 2024

Tijd: 10:00- 16:30 uur

Locatie: Weena 200, Toren C, derde etage
3012 NJ, Rotterdam

Investering: €759,- excl. btw

Docent: Bryan Peereboom

Ervaring van deelnemers

Dit vonden deelnemers van eerdere edities:

De Masterclass was een waardevolle samenvoegsel van AI ontwikkelingen wereldwijd en de toepassingen concreet binnen Recruitment. Daarmee heb ik mijzelf kunnen verrijken qua kennis op het gebied van AI, maar ook hoe ik mijn organisatie kan helpen om de kracht van AI te benutten in het recruitment en HR proces.

Zeer veel tips van handige Nederlandse AI-tools ontvangen. Voorbeelden erg duidelijk. Ook super fijn om voorbeelden van prompts te ontvangen. Nu is het zelf doen en waar mogelijk implementeren in het werk. Stap voor stap, en niet alles in 1 keer willen doen.

Echt heel leuk gedaan. Zelfs als je wat ervaring had met AI was dit zeker nog nuttig om te volgen.

Ja, ik wil graag meer weten
Deel dit artikel:

Tamara de Man

Opleidingscoördinatorbij Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie

Premium partners Bekijk alle partners