Meer weten over recruitmentsystemen? Ontdek het op de allereerste Demo_Night ooit [adv]

Op zoek naar een recruitmentsysteem voor jouw uitzend-, w&s- of detacheringsbureau? Of gewoon behoefte aan inspiratie? Volg dan dinsdagavond 31 maart de allereerste online Demo_Night en laat je snel bijpraten door leveranciers en experts uit de markt.

Peter Boerman Op 27 maart 2020
Gem. leestijd 2 min 169x gelezen
Deel dit artikel:
Meer weten over recruitmentsystemen? Ontdek het op de allereerste Demo_Night ooit [adv]

Het al langer bekende Demo_Day heeft dit jaar voor het eerst een zusje gekregen: Demo_Night. In verband met het coronavirus is een offline evenement momenteel onmogelijk. En dus vindt de eerste Demo_Night uit de geschiedenis nu 100% online plaats, als ‘virtual event’. Je kunt dus gewoon via je laptop, tablet of telefoon thuis of op kantoor rondkijken en je vragen stellen. Het evenement is bovendien gratis, dus dé ideale manier om je kosteloos te laten inspireren op het gebied van recruitmentsystemen voor bureaus.

Ter oriëntatie en om al je vragen te stellen

Er zijn twee momenten waarop je Demo_Night kunt volgen: of in de middag (tussen 14.00 – 17.30 uur) of in de avond (tussen 18.30 – 20.30 uur). Als je eenmaal in de online omgeving zit, kun je kiezen uit drie plekken om ‘naartoe te gaan’: stage, sessions of expo.

  • Bij de stage kun je zowel in de middag als de avond demo’s en presentaties bekijken van leveranciers,
  • Bij sessions kun je in gesprek met deze leveranciers. Je kunt medewerkers van deze organisaties dan vragen stellen via video- of gewone chat.
  • Bij de expo tenslotte bezoek je de digitale demo-desks van de leveranciers, inclusief de speciale Demo_Night-acties die ze dan hebben. Min of meer alsof je op een ‘gewone’ beursvloer rondloopt dus.

Volop inspiratie

Deze eerste editie van Demo_Night richt zich met name op de wereld van recruitmentsystemen voor werving-en-selectie- en uitzendbureaus. Er zijn vier partners die je hierin meenemen: Carerix geeft een demo over de integratie van recruitmenttools in je ATS, Mysolution laat in een demo alles weten over maximale efficiency met een alles-in-één-oplossing, OTYS vertelt waarom OTYS Go! recruitment makkelijker én leuker maakt en Bullhorn neemt je mee in zijn ATS, dat wereldwijd meer dan 10.000 klanten heeft.

Hans Scheers legt de bezoekers uit hoe je je implementatieproces kunt laten slagen.

Daarnaast geeft Martijn Hemminga, oprichter van onder meer recruitmentsystemen.nl, tips over hoe je een recruitmentsysteem kunt selecteren. En expert Hans Scheers legt de bezoekers uit hoe je je implementatieproces kunt laten slagen.

Gratis aanmelden?

Heb je je nog niet aangemeld als recruiter of eigenaar van een uitzend,- werving-&selectie- en/of detacheringsbureau? Deelname is gratis, hier vind je meer informatie over Demo_Night.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners