Meld je tot 1 januari gratis aan voor Recruitment Tech Demo_Day op 7 juni 2018 [adv]

Redactie Op 20 december 2017
Gem. leestijd < 1 minuut 513x gelezen
Deel dit artikel:
Meld je tot 1 januari gratis aan voor Recruitment Tech Demo_Day op 7 juni 2018 [adv]

Gratis naar de tweede editie van Recruitment Tech Demo_Day? Meld je dan aan vóór 1 januari.

Donderdag 7 juni 2018 vindt de tweede editie plaats van het oriëntatie-evenement op het gebied van recruitment tooling. Zo’n 25 leveranciers van recruitmenttechnologie tonen die dag hun oplossingen en verzorgen demo’s. Tot 1 januari kun je je gratis aanmelden indien je werkzaam bent bij een werkgever of een (w&s/uzb/deta-)bureau.

Demo’s, demo’s en nog eens demo’s

De Expo&Demo-vloer van Recruitment Tech Demo_Day is qua oppervlakte verdubbeld ten opzichte van vorig jaar. Op de vloer presenteren 25 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen. Daar ontdek, bekijk en probeer je tooling die jouw recruitment kan optimaliseren. Nieuw dit jaar is dat ook een aantal innovatieve (buitenlandse) start-ups zijn uitgenodigd om zich te presenteren. Naast de 1-op-1-demo’s op de Expo&Demo-vloer kun je in het Tech Theater ook demo talks volgen.

Nieuw: ook een aantal innovatieve (buitenlandse) start-ups is uitgenodigd om zich te presenteren

Twee slots: de ochtend of de middag

Om de drukte te spreiden over de dag zijn er twee tijdslots waarvoor je je kunt aanmelden. De ochtendsessie duurt van 10.00 tot 14.00 uur en de middagsessie van 13.30 tot 17.30 uur. Tussen 12.30 en 14.00 uur is er lunch, zodat je hier in beide tijdslots gebruik van kunt maken. En mocht je toch graag de hele dag willen komen, dan is die mogelijkheid er natuurlijk ook.

Meld je aan voor de prijs omhooggaat

Enthousiast geworden? Meld je dan voor 1 januari aan voor gratis toegang, als je tenminste als recruiter of hr-professional werkzaam bent aan werkgevers- of bureauzijde (w&s/uzb/deta). Vanaf 1 januari gaat het deelnametarief geleidelijk omhoog naar 95 euro per persoon voor de ochtend of de middag.

Lees ook:

Deel dit artikel:

Onze partners Bekijk alle partners