Monster jaagt naar het beste talent voor jouw organisatie [adv]

Redactie Op 20 september 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 736x gelezen
Deel dit artikel:
Monster jaagt naar het beste talent voor jouw organisatie [adv]

Als werkgever weet je hoe belangrijk het aantrekken van het juiste talent is voor je organisatie.

Maar dat talent is niet binnen handbereik. Sterker nog, 77% van de werkgevers geeft aan dat het moeilijk is om de juiste mensen te vinden.* De versnippering van kandidaten over het internet en het groeiende aantal online aanbieders maken het aantrekken van talent nog moeilijker dan voorheen. Je kunt daarom wel wat hulp gebruiken, zodat je ook met beperkte tijd en middelen effectief kunt blijven navigeren door het digitale landschap.

Waarom Monsterboard?

Met krachtige en intelligente digitale oplossingen helpt Monsterboard werkgevers om het beste talent voor hun organisatie te vinden, waar zij zich online ook maar bevinden. Zowel actieve als passieve kandidaten.

Gericht online adverteren en zoeken

Iedere maand bezoeken bijna een miljoen mensen de website van Monsterboard. Bijna 800.000 mensen hebben een actieve CV in onze database. Daarnaast bereiken wij met onze oplossingen voor social media en programmatic advertising zelfs diegenen die niet actief op zoek zijn naar een nieuwe baan. Door middel van nauwkeurige targeting brengen wij jou in contact met de mensen die je zoekt, exact daar waar zij zich online bevinden.

Consultancy services

Door meer dan 20 jaar aan ervaring kent Monster de online recruitment markt. Elke dag helpen we werkgevers met het identificeren, begrijpen en managen van het talent dat ze nodig hebben. Hierbij maken we gebruik van de beste recruiters en technologieën om jou tijd en geld te besparen.

Aantrekken van talent op de lange termijn

Ook helpt Monster werkgevers met het aantrekken van een verscheidenheid aan talent en het versterken van hun employer brand, zodat ze ook op lange termijn blijven groeien en productief blijven.

Laat Monster op jacht gaan naar het talent dat je verdient

Ga naar de website of bel: 0800-023 1948.

*Bron: SME insider 2015

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners