Nieuw Europees event over innovatie in recruitment: Talent Acquisition Live 2018

Peter Boerman Op 27 april 2018
Gem. leestijd 2 min 1295x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuw Europees event over innovatie in recruitment: Talent Acquisition Live 2018

Het grote Werf& Live-evenement op 17 mei is nog niet achter de rug, of we hebben alweer een nieuw feestje aan te kondigen: Talent Acquisition Live op 20 september in Amsterdam. Dus schrijf het maar vast in je agenda…

Het nieuwe en internationaal georiënteerde evenement is een bundeling van de krachten van Werf& en Digitaal-Werven, twee toonaangevende Nederlandse kennisplatformen voor recruitment. Op 20 september wordt Amsterdam even de recruitment-hoofdstad van Europa en worden recruiters en talent acquisition-professionals in één dag geïnspireerd op drie niveaus: strategie, proces en technologie.

Hoe innovatief te zijn (en te netwerken)

Talent Acquisition Live, dat plaatsvindt in De Nieuwe Liefde, presenteert 4 inspirerende keynotes en 16 breakout-sessies. Niet alleen helpen de sprekers je om de vraag te beantwoorden hoe je innovatief kunt zijn met je recruitment, het is ook de gelegenheid om je Europese netwerk te vergroten. We verwachten 200 deelnemers uit heel Europa. Alle sessies zijn in het Engels.

De eerste keynotes zijn bekend

bill boormanDe eerste drie keynote speakers zijn inmiddels bevestigd:

  • René Herremans (Albert Heijn) komt vertellen over recruitment via Snapchat, Soundcloud en Spotify.
  • Bill Boorman (Trumunity, foto) gaat ons inspireren over de toekomst van recruitment (tech).
  • Sofia Broberger (Bonnier Broadcasting) zal laten zien dat e-mail nog lang niet dood is en goed werkt. Mits je het op de juiste manier gebruikt.

Nieuwe sprekers worden binnenkort op de website aangekondigd.

Pre-event: The Talent Unconference

De dag voor Talent Acquisition Live, dus op 19 september, is er een pre-event: The Talent Unconference. Dit is een evenement zonder badges, keynotes en powerpoints. Wel zijn er volop kleine interactieve sessies over hoe je de juiste mensen kunt aantrekken en behouden. De Talent Unconference wordt georganiseerd in samenwerking met Bill Boorman’s The Recruitment Unconference (TRU).

Tot 16 mei very early bird-tarief

Wie zich voor (of op) woensdag 16 mei inschrijft, profiteert van het very early bird-tarief. Je ontvangt dan 100 euro korting op een ticket voor Talent Acquisition Live.

ta talent acquisition live

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners