Nieuw platform voor bankzitters in de IT

Redactie Op 08 september 2009
Gem. leestijd < 1 minuut 2666x gelezen
Deel dit artikel:

Er is een nieuw platform opgericht voor bankzitters in de ICT en zzp’ers die tijdelijk zonder werk zitten. Op de site IT-bankzitter.nl wordt onder het motto ‘Kom van de bank af!’ het probleem van thuiszittende werknemers in de ICT-sector aangepakt. Bankzitters en opdrachtgevers worden er met elkaar in contact gebracht.

Bankzittende ICT’ers en zzp’ers kunnen zich op de website aanmelden. Daar wordt vervolgens een kort, anoniem profiel geplaatst, ingedeeld per provincie. Geïnteresseerde opdrachtgevers kunnen daarop reageren waarna de website de partijen kosteloos met elkaar in contact brengt.

Bedrijven & vacatures

Ook bedrijven met bankzitters kunnen zich op de site aanmelden. De site plaatst de profielen van hun bankzitters dan op de website. Het kan daarbij gaan om bankzitters die tijdelijk beschikbaar zijn of die kosteloos beschikbaar zijn voor een nieuwe werkgever.

Ook zijn er vacatures op de site te vinden. In de rubriek ‘Kom van de bank af!’ kunnen bankzitters op zoek naar een passende vacature. Met deze diensten hoopt het platform bij te dragen aan het oplossen van het bankzittersprobleem binnen de ICT-wereld.

Bronnen:

IT-bankzitter.nl

Emploit.nl

Deel dit artikel:

Premium partners Bekijk alle partners