De nieuwe generatie ingenieurs bereiken (via 1ngenieur)

Peter Boerman Op 06 april 2016
Gem. leestijd 2 min 608x gelezen
Deel dit artikel:
De nieuwe generatie ingenieurs bereiken (via 1ngenieur)

We hebben succesvol een uniek platform voor HBO+WO studenten, en organisaties die stagiaires of afstudeerders op dit niveau zoeken, ontwikkeld. Lees de hele case van 1ngenieur die is ingezonden in de categorie Recruitment voor de Werf& Awards.

Case 1ngenieur

Omschrijving van de case

Organisaties komen graag in contact met jong technisch talent via hogescholen en universiteiten maar belanden vaak in een oerwoud van regels en contactpersonen. Studenten moeten tegenwoordig zelfstandig een stage- en afstudeeropdracht vinden. Wij bieden bedrijven in de techniek een mogelijkheid om te werken aan hun werkgeversmerk door stage- en afstudeerverhalen van huidige stagiaires en afstudeerders te delen en we bieden techniek studenten de mogelijkheid reviews te lezen van studenten die eerder ervaringen opdeden binnen deze organisaties.

image

Wat was de impact van de case?

Doordat we ons focussen op deze specifieke doelgroep krijgen we waardering van zowel onze klanten en van de studenten. We werken met student-recruiters, student-marketeers, student-journalisten die de taal van jong talent spreken. Inmiddels hebben we meerdere studenten aan een stage, afstudeeropdracht, bijbaan en startfunctie geholpen!

Waarom moet deze case een Werf& Award winnen?

Het design van onze website is van url, teksten, foto’s en uiteraard opdrachten, reviews en verhalen gericht op de schaarse techniek student. Bedrijven komen rechtstreeks en veel makkelijker in contact.

Credits case

De volgende personen, afdelingen en/of externe partijen zijn betrokken bij de case:

Recruiters en communicatiemedewerkster 1ngenieur, student-ambassadeurs maar ook websitebouwers en designers.

Ook kans maken op een Werf& Award?

Maak ook kans op een Werf& Award en stuur uiterlijk 29 april 17.00 uur jouw arbeidsmarktcommunicatie- of recruitmentcase in. Kijk voor meer informatie en om jouw case in te sturen bij Werf& Awards.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners