Nieuwe impuls voor zuidelijke ‘TomTom voor de arbeidsmarkt’

Peter Boerman Op 17 april 2016
Gem. leestijd < 1 minuut 739x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe impuls voor zuidelijke ‘TomTom voor de arbeidsmarkt’

De provincies Noord-Brabant en Limburg financieren voor zeker 4 jaar Arbeidsmarktdashboard.nl, de website die claimt ‘een TomTom van de arbeidsmarkt’ te zijn in het zuiden van het land.

Dankzij de overeenkomst kan het dashboard in elk geval de komende 4 jaar weer vooruit. De site, die bedoeld is voor werkgevers, onderwijsinstellingen én werkzoekenden, stelt recente, gevalideerde en consistente arbeidsmarktinformatie inzichtelijk en 24/7 online toegankelijk te maken.

Naar andere provincies

Het arbeidsmarktdashboard is in december 2015 gelanceerd. De komende periode wordt ingezet op doorontwikkeling van het dashboard in Noord-Brabant en Limburg en op verdere uitbreiding naar andere provincies. De financiering van beide provincies geldt voor de komende 4 jaar voor het actueel en online beschikbaar houden van de basisversie.

TomTom

‘Mooi dat we dit met alle partners bereikt hebben en de provincies de continuïteit garanderen’, stelt Ton Wilthagen, hoogleraar in Tilburg en bestuurlijk trekker Arbeidsmarkt van Brainport Network Board. ‘Uiteindelijk willen we toe naar Arbeidsmarktdashboard.nl als TomTom voor de totale arbeidsmarkt.’

Foto: Marc Hendrikse, ceo van de NTS Group, aan de slag met het arbeidsmarktdashboard

 

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners