Nieuwe recruitmentsite voor Goede Doelen-loterijen

Peter Boerman Op 04 mei 2014
Gem. leestijd < 1 minuut 2930x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe recruitmentsite voor Goede Doelen-loterijen

De Nationale Postcode Loterij, BankGiro Loterij en de VriendenLoterij hebben sinds 1 mei een nieuwe recruitmentsite: werkendoejebij.nl.

De site voor de gezamenlijke Goede Doelen Loterijen is gebouwd door Floyd & Hamilton. Met ‘Werken doe je bij’ wordt beoogd om het employer brand van de loterijen te versterken, vacatures en carrièremogelijkheden duidelijk en vindbaar te presenteren en sollicitanten te verzekeren van een snelle en prettige sollicitatie-ervaring.

Volledig en transparant

‘Met veel beeldmateriaal, een ruim aantal verhalen van medewerkers, duidelijke contactgegevens en foto’s van de recruiters, een bedrijfsfilm en inzicht in wat werk voor hen betekent presenteren we de Goede Doelen Loterijen zo volledig en transparant mogelijk’, vertelt Karlien Donders van Floyd & Hamilton. ‘Samen met de Goede Doelen Loterijen hebben we goed nagedacht over hoe we laten zien wat zij als werkgever te bieden hebben, hoe de cultuur en de idealistische sfeer van de verschillende loterijen uitgedragen kan worden en hoe dit gerealiseerd wordt met een prettige sollicitatie-ervaring en een goede online vindbaarheid.’

Mobiele versie

Behalve een desktopversie is er ook een aparte mobiele site gemaakt voor smartphones en tablets. Verder is de site geïntegreerd met het Applicant Tracking Systeem, WebQube, een ATS dat kandidaten een optimale sollicitatie-ervaring probeert te bieden en tegelijk recruiters de voortgang van sollicitanten en vacatures laat beheren.

Gaston Starreveld van de Postcode Loterij
Gaston Starreveld van de Postcode Loterij
Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Onze partners Bekijk alle partners