Nieuwe recruitmentsite voor NS

Peter Boerman Op 02 september 2013 Gem. leestijd 1 min1990x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe recruitmentsite voor NS

Sinds eind augustus is de nieuwe NS-recruitmentsite live. De site heeft de volgende uitgangspunten: communicatie vanuit één NS en een doelgroepgerichte benadering.

Verbinding staat centraal

De nieuwe site laat de ‘keten’ – de verbinding tussen mensen, middelen, activiteiten en techniek – zien in de vorm van de verschillende werkgebieden van NS: van Operatie tot Winkels, van Vastgoed tot Staf en alles daartussenin. Maar ook zie je op de site wat werken bij NS concreet betekent, in de vorm van tekst, beeld, film en testimonials. De functionaliteiten zijn gebaseerd op de kernwaarden: gastvrij, pro-actief, vakkundig en verbindend. Potentiële kandidaten kunnen eenvoudig zoeken in de vacatures, reageren met behulp van hun LinkedIn-profiel en via alerts op de hoogte blijven van vacatures en evenementen.

De nieuwe site is gebouwd door Netwerven en is gekoppeld aan het ATS van Otys.

werkenbijns.

Deel dit artikel:
Peter Boerman

Peter Boerman

Hoofdredacteur bij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners

Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie
Adver-Online Group
BRANDMANNEN
Bullhorn
Compagnon
Floyd & Hamilton
Indeed
Intelligence Group
Mysolution
OTYS
Pro Contact
Ravecruitment
Recruitment Accelerator
Recruitment Marketeers
Recruitment Tech
RecruitNow
Timetohire
ToTalent.eu
WBNRS
YOBZ