Nieuwe recruitmentsite Defensie gelanceerd

Peter Boerman Op 08 april 2013
Gem. leestijd < 1 minuut 1996x gelezen
Deel dit artikel:
Nieuwe recruitmentsite Defensie gelanceerd

Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie heeft vandaag de nieuwe wervingssite werkenbijdefensie.nl officieel geopend. Het was een bijzonder moment, want voor het eerst profileren nu alle vier onderdelen van de krijgsmacht zich met één gezamenlijke wervingssite op de arbeidsmarkt.

Ook vanuit vakgebied of opleidingsniveau

Op werkenbijdefensie.nl kunnen bezoekers zich veel eenvoudiger oriënteren op hun mogelijkheden voor een baan binnen heel Defensie. Desgewenst is het (nog steeds) mogelijk om binnen een bepaald krijgsmachtdeel te kijken welke functies of infodagen er zijn. Ook vanuit een vakgebied of opleidingsniveau valt nu te zien waar de kansen liggen, nog voordat er een keuze voor een krijgsmachtdeel is gemaakt. Het aanbod voor de belangstellende is daarmee een stuk groter en beter bereikbaar dan in de vorige situatie met vier verschillende werkenbij-sites van de marine, landmacht, luchtmacht en marechaussee.

Deel dit artikel:

Peter Boerman

Hoofdredacteurbij Werf&
Hij heeft eigenlijk nog nooit een vacature uitgezet. En meer sollicitatiegesprekken gevoerd als kandidaat dan als recruiter of werkgever. Toch schrijft Peter Boerman alweer een jaar of 10 over weinig anders dan over de wondere wereld van werving en selectie, in al zijn facetten.
Bekijk volledig profiel

Premium partners Bekijk alle partners